Astrologul Radu Ştefănescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN începând cu această primăvară


Horoscop. Pentru a stabili care zodii sunt mai norocoase în anul 2019 s-a recurs la o analogie sincronică. S-au luat un număr de personalități, de pe tot globul, de la jumătatea secolul XX, câte 215 pentru fiecare zodie, adică 2.580 de persoane cu o biografie știută și s-a cercetat care a avut noroc, sau nu, în anul 1959.

Cu mult timp înaintea lui, cu vreo două mii de ani, chinezii ajunseseră la aceiași concluzie. Teoria ciclurilor. Zodiacul chinezesc se bazează pe zodiile zoomorfe de lungimea unui an, între Lunile noi respective, dar are un ciclu de 60 de ani în care se repetă zodia și elementul respectiv, adică apă, lemn, foc, pământ, metal. Anul 2019 este anul Porcului de Pământ, negativ. Ani ai Porcului de Pământ, negativ, au mai fost anii 1959 și 1899. 1959 seamănă cu 1899! Ani de trecere, nu au fost războaie mondiale, sau catastrofe majore. Ani, norocoși!

Citeste si: O puștoaică de 15 ani a murit în timp ce făcea amor în mașină cu iubitul ei. Ce i s-a intâmplat?

Conform teoriei ciclurilor sunt foarte mari șanse ca și anul 2019 să fie un an asemănător cu anul 1959. De obicei, se așteptă ca să se comunice din Hong Kong care este culoarea anului 2019, hotărâtă de cei 12 Înțelepți ai Chinei. De obicei, Consiliul Înțelepților se ține în prima jumătate a lunii octombrie, în fiecare an. S-a stabilit pentru anul 2019 culoarea GALBEN-VERDE, a iubirii si norocului!!

Vezi AICI care sunt cele mai NOROCOASE zodii în 2019.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri