Astăzi, în Ajunul Crăciunului, de la ora 15:00, în “ROventura”, Crăciun de poveste, la poalele Munților Stânișoarei


Astăzi, de la ora 15:00, “ROventura” ne invită să petrecem Ajunul Crăciunului împreună, la granița tradițiilor moldovenești cu cele bucovinene.

Comuna Mălini, de la poalele Munților Stânișoarei, e locul în care George Mihai și Andreea Străvoiu ne așteaptă să ne bucurăm de nepieritoarele tradiții românești. Începând cu cele culinare și continuând cu cele muzicale, periplul de sărbătoare ne va aduce în suflet amintiri nemuritoare.

              Se spune că omului bun, fiecare zi îi este sărbătoare, motiv pentru care apucăm, alături de roventurieni, pe drumul tradițiilor nepieritoare, spre Mălini, așezarea de poveste la poalele Munților Stânișoarei.

E iarnă strașnică aici, la granița de brazi a Moldovei cu Bucovina, așa că atmosfera de sărbătoare ne va cuprinde la fiecare pas, cu fiecare mișcare. S-ajungi la Mălini – Stânișoara este o călătorie nepereche, pe care o fac tot mai mulți români, ajunși aici de peste tot din țară. Facem un popas la pensiune, loc în care ne bucurăm de o amiază tihnită, dar și de ultimele pregătiri de sărbătoare.

Seară plouă cu lumini de sărbătoare peste satul de poveste. Zorii ne întâmpină cu frig și ceață, gospodari și muzică de fanfară. Toate sunt pregătite să ne ajute să petrecem ca odinioară. Aici e inima stațiunii Mălini, iar esența acestui loc e bucătăria tradițională. Mâncarea îi aduce pe cei mai mulți dintre călători, dornici să simtă gustul de-altădată.

Nu ratați astăzi, de la ora 15:00, o ediție de poveste “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Mirela Retegan. „Sunt o minune a lui Dumnezeu!”

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Cum tratăm bolile de piele provocate de stres

Cum să ne îmbunătățim relația de cuplu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri