Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela


În data de 5 octombrie, Daniela Iliescu a şi-a sărbătorit ziua de naştere! Culiţă Sterp a emoţionat-o pe mama copilului său, până la lacrimi


In articol:

Celebrul cântăreţ de muzică de petrecere a pus la cale o surpriză pentru logodnica sa, Daniela.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câţiva ani şi au împreună un băieţel, pe nume Milan. Pentru că ştia că se apropie ziua de naştere a Danielei, Culiţă Sterp i-a pregătit o surpriză de zile mari.

Ce i-a cumpărat Culiţă Sterp Danielei

Citeste si: Cine este tatăl copiilor Sterp. ,,Nu a avut curajul să o aducă la botez”

Culiţă Sterp

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Cine este Ileana Sterp. „Nici nu visam că viața de familie te poate face să zbori”

„Astăzi este o zi specială pentru că am plecat de acasă. Este prima dată în viaţa mea când mi-am pus telefonul pe mod avion, de aseară şi până acum. I-am spus Danielei că mă duc la cântat, la o cabană la munte şi nu am semnal.

Şi ce credeţi?! Am venit la Bucureşti să îi cumpărăm o maşină de ziua ei. CADOU! L-am luat pe Iancu. Am venit până aici, o grămadă pe drum, am dormit aici aseară şi acum mergem să vedem cum stau lucrurile. Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă ca ea nu ştie ce fac, cu telefonul pe mod avion. Nu răspund...” a spus Culiţă Sterp în cel mai nou vlog al său.

Haios şi pus pe şotii, în momentul în care Iancu a văzut maşina, i-a spus fratelui că i-ar fi plăcut să primească şi el un cadou în această variantă din partea lui Culiţă. Pe drumul de întoarce artistul a ajutat şi o doamnă şi a dus-o până la destinație, oferindu-i mâncare şi bani.

Cum a reacţionat Daniela când a văzut ce cadou i-a făcut Culiţă Sterp

„Mergem spre casă. Îi lăsăm maşina Danielei şi vedem ce reacţie are. Am un pic emoţii şi sunt stresat pentru că ea nu ştie nimic de mine de aseară.” a precizat Culiţă Sterp pe drumul de întoarcere.

Panicat că nu ajunge în timp util, pe timp de zi, cântăreţul  a cerut şi ajutorul Ileniei şi al cumnatului său. Aceştia au venit pe drum, în întâmpinarea celor doi, cu o fundă mare roşie, pentru a o aplica pe maşină. Totodată, au luat si un buchet mare de flori în culori de roşu cu alb.

Cadoul lui Culiţă Sterp poate ajuge si la suma de 100.000 euro

Citeste si: Cine este Iancu Sterp. „Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța”

Culiţă Sterp si Daniela

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: „Știam că nu mă lasă să port nici tocuri!” Cum i-a ars hainele fostul soț, Mamei Geta

S-au retras într-o benzinărie şi au pus la punct toate detaliile surprizei pentru Daniela. Ajunşi în faţa porţii, cei doi fraţi au avut o surpriză.... Daniela era plecată în apropiere, la nişte cunoştinţe. La insistențele lui Iancu, mama lui Milan şi-a făcut apariţia.

Culiţă Sterp era pregătit cu buchetul de flori în braţe! Maşina se putea remarca din depărtare, mai ales având şi funda roşie pe capotă. Daniela a rămas fără cuvinte şi a sărit în braţele lui Culiţă Sterp!

Daniela privește in detaliu mașina

[Sursa foto: Captură YouTube]

Culiţă: „Te-ai supărat că n-am răspuns toată ziua?!”

Daniela: „Normal că m-am supărat!”

Culiţă:  „Te iubesc mult!”,  i-a spus artistul în timp ce o strângea tare în brațe.

Mesajele au luat cu asalt vlogg-ul: „Bravo Culiță un bărbat care știe să-și răsfețe iubita.... Să vă de-a Domnul multă sănătate și fericire.”, “Adevărul că e bomba omu'! E şi ajutător și cu milă de oameni care nu au posibilitatea!! Asta înseamnă să fi om cu demnitate”, “Asta înseamnă educația primită de la mama Geta oameni cu suflet bun! Felicitări pentru Daniela să o stăpânească sănătoasă!” au fost doar câteva dintre mesajele celor care îi apreciază pe frații Sterp.


Abonează-te pe

Citește și:

„Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Beni, copilul ajutat de familia Sterp. „De mic a avut un trai foarte nefericit!”

„Aluatul nu trebuie să fie prea tare, ci potrivit!” Rețeta de găluște cu prune a Getuței Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri