Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei


Asociatia Suporterilor Fenerbahçe, o celebrare a succesului si prieteniei

In acest weekend, a avut loc aniversarea celor 18 de ani de la infiintarea Asociatieia Suporterilor Fenerbahçe, cunoscuta echipa de fotbal a Turciei.  A fost o celebrare a prieteniei si a pasiunii pentru fotbal, iar invitati au fost suporteri ai echipei Fenerbahçe, vedete, numeroase personalitati de business. Evenimentul prestigios a fost onorat de prezenta Ambasadorului Republicii Turcia la Bucuresti, Excelenta Sa Füsun Aramaz.

  Vedetele Kanal D Cosmin Cernat, Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu au fost, de asemenea, prezenti la eveniment, au primit tricourile echipei Fenerbahçe, cu semnaturile membrilor acesteia, si s-au bucurat de o atmosfera relaxata, impartasind din experientele din lumea fotbalului. 

 „Tatal meu, care a jucat fotbal,  imi spunea ca as fi putut ajunge un fotbalist talentat.  Este o onoare pentru mine sa primesc acest tricou”, a spus Cosmin Cernat.

„<Imi place  dansul>, dar imi place si fotbalul, jucam si eu cand eram mica <patratica> (n.r. varianta de fotbal, se joaca pe un perimetru foarte restrans), chiar stiam sa lovesc mingea asa cum trebuie”, a rememorat Cristina Mihaela din experientele ei cu balonul rotund.

Victor Slav a povestit, la randul lui, ca a jucat fotbal in copilarie si ca aceasta pasiune e impartasita si de tatal lui.  „Tata e pasionat de fotbal, avem dialoguri foarte interesante cu el pe aceasta tema. Sunt foarte bucuros si mandru sa port acest tricou al  unei echipe legendare: Fenerbahçe”, a adaugat prezentatorul show-ului „Imi place dansul” .


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

S-a logodit! Concurenta de la Survivor România a primit inelul de logodnă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri