Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”

Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”
Asemănările dintre Dinu Maxer și mama Magdalenei Chihaia. Cum își descrie vedeta persoanele importante din viața ei: „Inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”

Cum o descrie Magdalena Chihaia pe mama ei și la ce aspecte seamănă cu Dinu Maxer.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt cu un pas mai aproape de a deveni o familie, asta deoarece ea a fost cerută în căsătorie de artist, în timp ce se afla în vacanță, pe o gondolă din Viena. La evenimentul special din viața lor a luat parte inclusiv familia ei, fiind luată prin surprindere.

Asemănările dintre mama Magdalei Chihaia și artist

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

În cadrul emisiunii Online Story, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, logodnica lui Dinu Maxer a vorbit despre cum a fost evenimentul special pentru ei, dar a făcut și o descriere a mamei sale și la ce anume

seamănă aceasta cu artistul. Chiar dacă este de părere că de cele mai multe ori fetele își aleg parteneri asemănători cu tații lor, logodnicul ei se aseamănă foarte mult cu mama sa și o descrie pe aceasta ca fiind plină de iubire, de dăruire față de toată lumea din jur, responsabilă și atentă la toate lucrurile. Cei doi se aseamănă în toate calitățile enumerate de ea și până și lucrurile din casă sunt puse de amândoi în același fel. 
“Seamănă foarte mult cu mama Dinu. Toată lumea știe că fetele își aleg bărbați care seamănă cu tații. La mine, Dinu seamănă foarte mult cu mama. Pe lângă faptul că la mine mama este supremă, îl iubesc foarte mult pe tata, dar mama e acel om care nu cred că mai există pe această planetă și este de o bunătate și e o iubire, de o dăruire cu totul, încât nu există.
Și nu doar față de mine, față de toată lumea din jurul ei. Iar Dinu seamănă foarte mult cu mama, la cum gândește, la dăruire, la chibzuință, la responsabilitate, la “asta nu ar fi bine să o facem pentru că”… La explicat, la absolut tot, inclusiv lucrurile pe care le pun în bucătărie sunt la fel.”,
a spus Magdalena Chihaia.

Care este relația Magdalenei Chihaia cu fiul lui Dinu Maxer

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer
Magdalena Chihaia și Dinu Maxer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Dinu Maxer are un fiu din căsătoria anterioară, astfel că aceasta mereu a descris relația cu Andreas ca fiind una foarte bună și plină de emoții.

Magdalena a mărturisit că, la un moment dat, visa să aibă un băiat cu ochi albaștri, astfel că l-a întâlnit pe fiul lui Dinu, iar cu privire la evenimentul special din viața lor, spune că nimic nu s-a schimbat. Cei doi s-au îmbrățișat și sunt la fel ca înainte. “Visam, la un moment dat, să am un băiat cu ochi albaștri, și ei au făcut un băiat cu ochi albaștri.
Ne-am îmbrățișat, a fost emoționant, dar am rămas la fel, nu s-a schimbat nimic, suntem la fel ca înainte.”,
a mai spus logodnica artistului.Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dinu Maxer, sărbători în spital alături de mama lui. Ce a pățit femeia? „Șocul e mai groaznic decât deznodământul.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies