Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”
Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Magdalena Chihaia a fost cerută în căsătorie de Dinu Maxer!

Momente de bucurie atinse la cote maxime pentru Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, care s-au hotărât să fie mult mai aproape de a forma o familie, astfel că artistul a făcut pasul să o ceară de soție pe cea cu care a simțit încă de la început că este jumătatea lui. Invitați în cadrul emisiunii Online Story, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Magdalena Chihaia a făcut declarații despre cum a fost luată prin surprindere în Viena, pe o gondolă, și nu se aștepta niciodată ca la acest eveniment să fie și familia ei de față, iar aceștia

să știe ce urmează să se întâmple înaintea sa. A mai menționat că părinții săi l-au civilizat pe Dinu încă de la început și l-au considerat băiatul lor, iar acum ea este mult mai liniștită și mai bine, deoarece simțea constant o neliniște și un sentiment de necompletare.

„A fost un amalgam de sentimente. Îmi doream, nu mă așteptam să fie acolo, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul.

Nu mă așteptam să fie familia de față, nu mă așteptam ca mama să știe înaintea mea, deoarece nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru. A fost cu atât mai emoționant faptul că ai mei sunt și în vârstă și pentru ei a fost ceva ieșit din comun. Dacă până acum îl vedeau ca pe băiatul lor, acum îl văd mai sus decât băiatul lor. Oricum îl divinizează ai mei și l-au divinizat încă de la început.
Au văzut și o transformare la mine că sunt mult mai zen de când sunt cu Dinu. Aveam acea neliniște de necompletare. Degeaba faci lucruri frumoase dacă nu ai cu cine să le împărtășești, degeaba muncești până nu mai poți dacă te duci acasă și nu te așteaptă nimeni. Automat erau goluri, era un gol foarte mare.”,
a spus Magdalena Chihaia.

Ce a simțit Magdalena Chihaia în momentul în care a fost cerută în căsătorie

Citește și: S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare: „Nu e vorba de sentimente aici.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dinu Maxer si Magdalena Chihaia
Dinu Maxer si Magdalena Chihaia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Acel război al lor se răsfrângea asupra mea! A venit de vreo două ori și eu am fugit de ea.” Dinu Maxer, între mamă și tată, până la divorțul părinților

Cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere, a șocat-o cu totul, din spusele ei, mai ales că amândoi au fost foarte emoționați. După ce a răspuns cu marele DA și s-au luat în brațe, aceasta nu a mai conștientizat absolut nimic din ce s-a întâmplat în jurul ei, abia apoi pe filmare a văzut că li s-a cântat și „La mulți ani!” Momentul fericit pe care l-a trăit a făcut-o să se detașeze complet de tot ce era în jurul ei atunci. 

„Da, pe mine m-a șocat. Cred că am fost amândoi foarte emoționați, după ce am spus DA și ne-am luat în brațe și ne-am sărutat, noi nu am mai auzit absolut nimic în jurul nostru, nu mai era gondolă, nu mai era muzică, mama, tata. Ei mi-au cântat „La mulți ani!” și eu nu am conștientizat. Eu am conștientizat abia după, când am văzut pe filmare.”, a mai adăugat logodnica lui Dinu.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Dinu Maxer si Magdalena Chihaia
Dinu Maxer si Magdalena Chihaia[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Yalın și Güneș aduc familiile împreună pentru a discuta și a remedia scandalul de la ceremonia de logodnă. Vizionează episodul 12 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies