Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”
Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia! Primele declarații ale partenerei artistului: „M-a șocat. Nu am conștientizat.”

Magdalena Chihaia a fost cerută în căsătorie de Dinu Maxer!

Momente de bucurie atinse la cote maxime pentru Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, care s-au hotărât să fie mult mai aproape de a forma o familie, astfel că artistul a făcut pasul să o ceară de soție pe cea cu care a simțit încă de la început că este jumătatea lui. Invitați în cadrul emisiunii Online Story, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Magdalena Chihaia a făcut declarații despre cum a fost luată prin surprindere în Viena, pe o gondolă, și nu se aștepta niciodată ca la acest eveniment să fie și familia ei de față, iar aceștia

să știe ce urmează să se întâmple înaintea sa. A mai menționat că părinții săi l-au civilizat pe Dinu încă de la început și l-au considerat băiatul lor, iar acum ea este mult mai liniștită și mai bine, deoarece simțea constant o neliniște și un sentiment de necompletare.

„A fost un amalgam de sentimente. Îmi doream, nu mă așteptam să fie acolo, m-a impresionat, m-a luat așa cu totul.

Nu mă așteptam să fie familia de față, nu mă așteptam ca mama să știe înaintea mea, deoarece nu s-a mai întâmplat niciodată acest lucru. A fost cu atât mai emoționant faptul că ai mei sunt și în vârstă și pentru ei a fost ceva ieșit din comun. Dacă până acum îl vedeau ca pe băiatul lor, acum îl văd mai sus decât băiatul lor. Oricum îl divinizează ai mei și l-au divinizat încă de la început.
Au văzut și o transformare la mine că sunt mult mai zen de când sunt cu Dinu. Aveam acea neliniște de necompletare. Degeaba faci lucruri frumoase dacă nu ai cu cine să le împărtășești, degeaba muncești până nu mai poți dacă te duci acasă și nu te așteaptă nimeni. Automat erau goluri, era un gol foarte mare.”,
a spus Magdalena Chihaia.

Ce a simțit Magdalena Chihaia în momentul în care a fost cerută în căsătorie

Citește și: S-ar mai căsători Dinu Maxer? Ce a răspuns artistul la această întrebare: „Nu e vorba de sentimente aici.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dinu Maxer si Magdalena Chihaia
Dinu Maxer si Magdalena Chihaia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Acel război al lor se răsfrângea asupra mea! A venit de vreo două ori și eu am fugit de ea.” Dinu Maxer, între mamă și tată, până la divorțul părinților

Cererea în căsătorie a luat-o prin surprindere, a șocat-o cu totul, din spusele ei, mai ales că amândoi au fost foarte emoționați. După ce a răspuns cu marele DA și s-au luat în brațe, aceasta nu a mai conștientizat absolut nimic din ce s-a întâmplat în jurul ei, abia apoi pe filmare a văzut că li s-a cântat și „La mulți ani!” Momentul fericit pe care l-a trăit a făcut-o să se detașeze complet de tot ce era în jurul ei atunci. 

„Da, pe mine m-a șocat. Cred că am fost amândoi foarte emoționați, după ce am spus DA și ne-am luat în brațe și ne-am sărutat, noi nu am mai auzit absolut nimic în jurul nostru, nu mai era gondolă, nu mai era muzică, mama, tata. Ei mi-au cântat „La mulți ani!” și eu nu am conștientizat. Eu am conștientizat abia după, când am văzut pe filmare.”, a mai adăugat logodnica lui Dinu.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Dinu Maxer si Magdalena Chihaia
Dinu Maxer si Magdalena Chihaia[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Dinu Maxer, mărturisiri despre diferența de vârstă dintre el și Deea. Ce vârstă aveau, în momentul în care au început relația. „A contat faptul că era minoră.”

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Electric Castle 2024. Programul zilei de vineri a festivalului. Cine urcă pe main stage

Ce a învățat Ema Uta din dezamăgirile avute în relații? “Pentru mine a fost o provocare.”

Faruk a lăsat în urma decesului său o scrisoare emoționantă. Vizionează episodul 17 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies