Asa se coc corect vinetele! Toate gospodinele trebuie sa stie trucul asta simplu!


Vinetele pot fi coapte pe grătar, direct pe flacăra aragazului sau în cuptor, în tava aragazului protejată cu hârtie de copt.

În cazul în care le coacem în cuptorul aragazului, înainte de a aşeza vinetele în tavă le înţepăm cu o furculiţa, pe toată suprafaţa, astfel încât acestea să nu crape.

Întoarcem cu atenţie vinetele pe toate părţile, inclusiv la capete. Acestea sunt gata dacă sunt moi atunci când le apăsăm cu o lingură. Timpul de coacere depinde de mărimea vinetelor.

Citeste continuarea aici. 


Abonează-te pe

Citește și:

Chiftelute de vinete - reteta delicioasa de post

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Ce ne stiai despre cojile de vinete! Nu le mai arunca de acum inainte

Aceasta este super reteta de vinete a bunicii! Ingredientul secret face tot gustul

Vinete prajite cu mujdei! O reteta simpla, simpla

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Prăjitura cu vișine și iaurt: mod de preparare și ingrediente

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri