“Așa asumat, la vedere!” Rezultatul testelor de paternitate ale lui George Restivan, realizate în America


George Restivan se consideră un bărbat fericit, datorită rezultatelor testelor de paternitate. Iată cum au ieșit!


In articol:

Recent, o tânără de 25 de ani și-a făcut apariția la TV, pentru a dezvălui tuturor că ea este fiica lui George Restivan, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Așadar, s-au făcut toate demersurile necesare pentru a afla adevărul.

Cu toate că primul test de paternitate a arătat că Melissa este fiica legitimă, George a dorit să se asigure de acest lucru, așa că a cerut încă două teste ADN, făcute în America.

George Restivan este tatăl Melissei

George Restivan a recunoscut-o pe Melissa ca fiind copilul său legitim, după toate demersurile realizate până acum. În urmă cu puțin timp, partenerul Adrianei Bahmuțeanu a intrat în posesia rezultatelor testelor de paternitate realizate peste hotare, iar acum este convins că tânăra este fiica lui.

"Cu copilul totul este foarte bine, s-a rezolvat mai bine decât mă așteptam.  Vreau să mă dau ca exemplu, cum am făcut eu, cum am procedat cu copilul ăsta, așa să facă toți în continuare, cei care se trezesc în poziția mea. Am făcut și testele din America, am mers la Satu Mare. Zvonurile au fost, dar acum nu mai contează zvonurile, contează doar că s-a rezolvat! Am recunoscut copilul.

De ce să ne ascundem după deget? Eu, pentru că sunt cetățean american, am făcut și testele din America. Nu unul, două am făcut. La unul mi s-au tăiat unghiile și al doilea au fost probele din gură, orale, din dinți. S-a trimis în America și în două zile, gata, și am avut rezultatele. Pe cei care sunt în situația mea, eu îi sfătuiesc să procedeze ca mine. Nu te ascunzi, faci teste, așa asumat, la vedere!", a declarat George Restivan, pentru click.ro.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunții! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Rezultatul testelor de paternitate ale lui George Restivan, realizate în America

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii

Adriana Bahmuțeanu, mărturisiri după aflarea rezultatul testelor de paternitate

Adriana Bahmuțeanu este încântată de vestea că Melissa este fata logodnicului  ei. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit că atât ea, cât și George Restivan țin legătura constant cu tânăra și îi vor fi alături la fiecare pas.

"Eu mă bucur că s-a mărit familia. Ce urmează? Noi ne ocupăm de nuntă, o să mergem să nască Melissa, este pe ultima sută de metri. Îi urăm naștere ușoară. Vorbim la telefon, ținem legătura. Ei sunt invitați la nuntă.", a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, mesaj pentru Silviu Prigoană. “De ce ar avea o problemă?”

Rezultatul testelor de paternitate ale lui George Restivan, realizate în America

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”


Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au stabilit data nunții! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

“Puteai să mă cauți pe mine.” George Restivan, acuzat că a avut în tot acest timp o fiică secretă. Reacția Adriana Bahmuțeanu la aflarea veștii

Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Sărută-mă frumos!” Armin Nicoară și Georgiana Nicoară, imagini neașteptate în mașină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri