Asa arata cel mai atragator barbat din lume! Are parul lui George Clooney si barba lui David Beckham!


Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles.

 

Doua grafice facute de un centru de transplant din Marea Britanie arata exact ce cauta femeile la barbati in materie de frumusete fizica, cel putin luand in considerare infatisarile veetelor, scrie MEDIAFAX.
Primul grafic arata ca cel mai frumos barbat trecut de 30 de ani combina parul grizonant al lui George Clooney, barba lui David Beckham, ochii albastri ai luii Bradley Cooper, structura mandibulara a modelului David Gandy si nasul lui Brad Pitt.
Cel mai atragator barbat cu varsta sub 30 de ani are, in schimb, parul rebel si carliontat al lui Harry Styles, ochii albastri ai lui Zac Efron si barba starului Robert Pattinson, structura mandibulara a lui Ryan Gosling si nasul actorului din "Fifty Shades of Grey" Jamie Dornan.
Graficele au fost realizate de Crown Clinic, un centru de transplant din Manchester, in urma unui sondaj efectuat pe 1.000
de persoane.

Doua grafice facute de un centru de transplant din Marea Britanie arata exact ce cauta femeile la barbati in materie de frumusete fizica, cel putin luand in considerare infatisarile veetelor, scrie MEDIAFAX.

Primul grafic arata ca cel mai frumos barbat trecut de 30 de ani combina parul grizonant al lui George Clooney, barba lui David Beckham, ochii albastri ai luii Bradley Cooper, structura mandibulara a modelului David Gandy si nasul lui Brad Pitt.Cel mai atragator barbat cu varsta sub 30 de ani are, in schimb, parul rebel si carliontat al lui Harry Styles, ochii albastri ai lui Zac Efron si barba starului Robert Pattinson, structura mandibulara a lui Ryan Gosling si nasul actorului din "Fifty Shades of Grey" Jamie Dornan.Graficele au fost realizate de Crown Clinic, un centru de transplant din Manchester, in urma unui sondaj efectuat pe 1.000
de persoane.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este MĂDĂLINA PAMFILE. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografie concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Bobonete. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri