“Așa am simțit.” Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin. Motivul pentru care nu mai vrea să se căsătorească niciodată


Florin Piersic Jr. a fost invitatul de duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzat la Kanal D. Marele actor a făcut destăinuiri despre momentele care i-au marcat viața.


In articol:

Florin Piersic Jr. este un nume mare în lumea filmului și a teatrului românesc. Actor, scenarist, producător de film și scriitor, fiul lui Florin Piersic și al Tatianei Iekel are o carieră remarcabilă. Deși pe plan profesional i-a mers extrem de bine, actorul nu poate spune același lucru și despre viața personală.

Florin Piersic Jr. s-a căsătorit o sigură dată, iar căsnicia a rezistat doar o lună.

Citește și: “E ceva cu care te obișnuiești, în fond!” Florin Piersic Junior, boala cu care se confruntă în fiecare zi

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"

De ce nu și-a refăcut viața Florin Piersic Jr., după căsnicia eșuată

Florin Piersic Jr. a trecut printr-o experiență care i-a marcat viața, și care l-a făcut să nu mai vrea să facă marele pas vreodată. După o lungă perioadă în care a stat singur și credea că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche, ei bine, mariajul s-a sfârșit după doar o lună. Actorul și fosta parteneră de viață au divorțat un an mai târziu, de la decizia de a o lua pe drumuri separate.

Întrebat de Denise Rifai, la ”40 de întrebări”, dacă acesta a jurat că nu se va mai căsători niciodată, fiul celebrului actor Florin Piersic a precizat că nu va mai face acest pas niciodată, deoarece a rămas marcat după experiența din trecut.

Citește și: Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este Florin Piersic Jr. „Nu am avut o relație reală”

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. (n.r De ce?) Pentru că a fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur multi timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva. Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea(...) Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a spus Florin Persic Jr. despre căsnicia lui eșuată.

Citește și: Florin Piersic Jr. vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit timp de o lună, cu fosta dansatoare a Andreei Marin

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe

Citește și:

“E ceva cu care te obișnuiești, în fond!” Florin Piersic Junior, boala cu care se confruntă în fiecare zi

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Cine este Andreea Cipcă, iubita lui Florin Piersic Jr. ”Aveam 25 de ani. Credeam că tot ce zboară se mănâncă"

Cine este fosta soție a lui Florin Piersic JR. Femeia a fost implicată într-un mare scandal

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri