Arunci zeama de la muraturi? Nu mai face asta! Iata cum o poti folosi


De cele mai multe ori, zeama ramasa de la borcanul cu muraturi este aruncata dupa consumarea legumelor. Te-ai gandit insa, vreodata, ca o poti folosi?

Iata trei idei inedite pentru a folosi zeama de la muraturi:

1. Sos pentru salate - dressingul pentru salata poate fi "dres" nu doar cu lamaie, ci si cu zeama de la muraturi. Va fi foarte gustoe.

2. Marineaza carnea - adauga in marinata pentru carne si cateva linguri de zeama de la muraturi. Aceasta ajuta la fragezirea carnii si ii da o savoare aparte.

3. Foloseste-o la sandvisuri
- amesteca maioneza cu putina zeama de la muraturi, apoi foloseste-o in prepararea sandvisurilor, alaturi de mezeluri si salata.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

6 reguli pentru protecția solară corectă a copiilor, explicate de Ela Crăciun

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri