Artista Natalia Selegean va deveni mamica!


Vestea ca va deveni mamica a bucurat-o enorm de mult pe frumoasa artista Natalia Selegean, deoarece se gandea la acest moment de foarte mult timp si la ziua in care isi va tine pentru prima data bebelusul in brate.

 

Si iata ca anul acesta dorinta s-a implinit. “Este cea mai frumoasa bucurie si binecuvantare. E un sentiment minunat sa stiu ca voi deveni mama si sunt pregatita trup si suflet pentru aceasta noua etapa din viata mea. Medicul mi-a spus ca va fi fetita, asa ca abia o asteptam pe micuta noastra sa vina pe lume”, a declarat Natalia Selegean.
Nu este deloc superstitioasa, asa ca a cumparat o parte din lucrurile necesare pentru nastere si este nerabdatoare sa-i amenajeze camera micutei. “În ultima vreme tot visez ca urmeaza sa nasc si nu am cumparat inca tot ce trebuie, asa ca in curand ma voi apuca serios de treaba”, a completat Natalia. Cat despre sfaturile pe care i le va da in viata, “o voi incuraja sa fie luptatoare pentru visurile ei si sa aiba credinta. Sa respecte si sa castige respectul celor din jur”, a incheiat artista.
Dar pana la momentul miracolului, asa cum il numeste ea, Natalia Selegean nu renunta insa la cariera muzicala, dimpotriva, pregateste cateva suprize pentru fanii ei.

Si iata ca anul acesta dorinta s-a implinit. “Este cea mai frumoasa bucurie si binecuvantare. E un sentiment minunat sa stiu ca voi deveni mama si sunt pregatita trup si suflet pentru aceasta noua etapa din viata mea. Medicul mi-a spus ca va fi fetita, asa ca abia o asteptam pe micuta noastra sa vina pe lume”, a declarat Natalia Selegean.Nu este deloc superstitioasa, asa ca a cumparat o parte din lucrurile necesare pentru nastere si este nerabdatoare sa-i amenajeze camera micutei. “În ultima vreme tot visez ca urmeaza sa nasc si nu am cumparat inca tot ce trebuie, asa ca in curand ma voi apuca serios de treaba”, a completat Natalia. Cat despre sfaturile pe care i le va da in viata, “o voi incuraja sa fie luptatoare pentru visurile ei si sa aiba credinta. Sa respecte si sa castige respectul celor din jur”, a incheiat artista.Dar pana la momentul miracolului, asa cum il numeste ea, Natalia Selegean nu renunta insa la cariera muzicala, dimpotriva, pregateste cateva suprize pentru fanii ei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri