Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot aduce pe lume un copil! Ce soluții le-a oferit medicul specialist?


Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot avea copii din cauza unor probleme de sănătate, însă cei doi au vizitat un medic specialist care le-a oferit câteva recomandări.


In articol:

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc foarte mult să aducă pe lume un copil, însă cuplul a aflat recent că saxofonistul suferă de o problemă de sănătate care îl împiedică să facă acest lucru. Cei doi au hotărât să facă o vizită la un medic specialist care a reușit să le mai ofere o fărâmă de speranță în legătură cu problema cu care se confruntă cuplul.

Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă deja de ceva timp să aducă pe lume un copil, însă fără rezultate. Abia după o vizită la un specialist au aflat că în realitate saxofonistul are o problemă de sănătate din cauza căreia cei doi nu reușesc să facă un copil.

Acesta produce spermatozoizi imobili, care nu pot produce o sarcină.

Armin Nicoară și Claudia Puican au primit sfaturi foarte folositoare din partea medicului specialist

În timpul vizitei la medicul specialist, Claudia Puican nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă. Aceasta a fost acaparată de o mulțime de sentimente contradictorii și a izbucnit în lacrimi din cauza dorinței arzătoare de a putea aduce pe lume un copil.

Medicul specialist a înțeles imediat problema celor doi și a încercăt să îi ajute oferindu-le două posibile soluții.

Citeste si: CLAUDIA PUICAN: Cine este și cu ce se ocupă, iubita lui Armin Nicoară

Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot aduce pe lume un copil! Ce soluții le-a oferit medicul specialist?

Citeste si: ARMIN NICOARĂ: Cine este celebrul saxofonist. Biografie: copilărie, carieră, boală, cine este iubita lui

„Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc că de aici este problema”, a povestit artista medicului, despre problema de sănătate a soțului său.

Armin Nicoară a vorbit de asemenea cu doctorul, explicându-i că nu poate ține un regim alimentar din cauza programului său foarte încărcat: „La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat”.

Medicul specialist le-a explicat celor doi care este motivul pentru care nu pot face un copil și le-a oferit acestora două soluții: „Ce a ieșit în analiză, înseamnă că toți spermatozoizii sunt imobili, nu știm dacă sunt morți. Doamna este tânără și nu e problema la ea, trebuie să ne lămurim la dumneavoastră. Inseminare sau fertilizare în vitro”.

Armin Nicoară și Claudia Puican nu pot aduce pe lume un copil! Ce soluții le-a oferit medicul specialist?

De ce a început să plângă în cabinetul medicului Claudia Puican?

Din cauza emoțiilor uriașe pe care artista le-a simțit în timpul întâlnirii cu medicul, aceasta a izbucnit în lacrimi, declarând că își dorește enorm un copil sănătos și că îi este frică de ceea ce va urma: „Îmi doresc atât de mult să avem un bebeluș sănătos, să nu aibă probleme. Mă sperie asta”.

Medicul specialist a observat ochii în lacrimi ai Claudiei și a intervenit, încercând să îi calmeze și încurajeze atât pe ea cât și pe soțul său: „Vi s-au umplut ochișorii de lacrimi. Sunteți un cuplu tânăr și aveți șanse. În cel mai rău caz, puteți obține prin vitro, medicina a evoluat. Pot rezolva multe”.

Citeste si: Armin Nicoară și Claudia Puican au anulat nunta? Dezvăluirile cântărețului au uimit pe toată lumea


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala...

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Biografie ARMIN NICOARĂ. "Cred că duritatea lui şi-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, şi cu mama, şi cu fratele meu"

Cine este RAREȘ CICIOVAN, soțul Georgianei Lobonț. "După ce ne-am căsătorit, ne-am luat un apartament și am crezut că facem bani din chirii, acesta era un vis de-al...

Cine este ILAN LAUFER. "Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Sfatul zilei de joi, 29 septembrie. Află ce zodie va începe un nou proiect
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri