Claudia, iubita lui Armin Nicoară, disperată! ”Plâng... astăzi am încercat”


Armin Nicoară și Claudia au, de doi ani deja, o relație extrem de frumoasă, pusă însă la încercare de epidemia de coronavirus.


In articol:

Armin Nicoară, unul dintre cei mai iubiți saxofoniști ai momentului, a luat o decizie radicală din cauza epidemiei de coronavirul, el autoizolându-se, acasă, pe toată această perioadă, singurele vizite admise fiind cele ale Claudiei Puican, iubita lui.

Iar cum pentru cei doi tineri, obișnuiți cu efervescența vieții de noapte, cu agitația, perioada aceasta, a epidemiei de coronavirus, este extrem de plictisitoare și, normal, chiar deprimantă. Claudia a avut parte zilele trecute, în ciuda zâmbetului ei, de amintiri cu tatăl ei, ascultând melodii populare care mai de care mai triste.

Citeste si: Îndrăgita vedetă iubită de milioane de români s-a testat pentru Covid-19

Iar cum acum este și perioada în care Claudia Puican repetă cât de mult poate, pentru ca vocea ei să fie în formă maximă atunci când va reveni pe scenă, de curând s-a filmat în timp ce cânta chiar melodia care o deprimă la maximum.

”Cu emoții... azi cânt pentru tine tată! De câteva zile ascult melodia asta pe internet și plâng... astăzi am încercat să o cânt și eu...

Cu greu îmi stăpânesc emoțiile, dar sper să vă placă ”, a spus Claudia Puican dupîă ce s-a înregistrat cântând, tristă din cale afară.

 

Armin Nicoară și Claudia, în autoizolare

”Normal că mi-e frică de acest virus, mai ales că atacă mai rău persoanele cu probleme”, ne-a spus Armin Nicoară.

Iar frica lui, ne-a dezvăluit artistul, vine și din faptul că este este una dintre categoriile expuse în mod direct virusului care a făcut, deja, peste 6000 de victime în toată lumea.

”Eu am diabet. Când am văzut că cei care iau coronavirusul și sunt expuși la modul serios bolii, normal că m-am speriat. Eu, și așa, sunt extrem de atent cu diabetul, am grijă să respect toate indicațiile medicilor... Iar acum, când m văzut că virusul ăsta afectează pe cei diabetici mai grav, am decis să intru în autoizolare”, ne-a spus Armin Nicoară.

 

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de doi ani și vorbesc de căsătorie

”Claudia este iubita mea de ceva timp”, a spus, pentru WOWbiz.ro, Armin Nicoară. De altfel, datorită muzicii a cunoscut-o și pe Claudia Puican, actuala lui iubită. ”Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, povestește Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Iar saxofonistul ne-a povestit cum a reușit să pună mâna pe ea.

”I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia... Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună”, ne-a mai spus Armin Nicoară despre Claudia Puican.

”Da, este adevărat că am discutat despre acest subiect, despre căsătorie. Eu însă sunt mai năzdrăvan, mai copil, și în relația noastră sunt mai copil, și nu aș vrea să fac acest pas prea curând ”, a spus, Armin Nicoară sub privirile îngăduitoare ale Claudiei Puican. Cu toate acestea, a mai precizat cântărețul, căsătoria lui va avea loc totuși curând. ”Tata tot mă bate la cap să facem nunta în Antalya, cu turci, cu petrecere mai turcească. Vrea să fie ceva mai special, să fie distracția mai mare. Ne va fi greu să o facem într-un weekend, că avem foarte multe evenimente, dar o vom facem în timpul săptămânii”, ne-a mai spus Armin Nicoară.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

Ce s-a întâmplat cu Vlăduța Lupău după ce a născut! Vedeta are probleme de sănătate

3 ținute de vară pentru birou. Îndrăznește și pentru ținute colorate și extravagante

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri