Armin Nicoară și Claudia Puican, la un pas de despărțire. Au apărut probleme în paradis?!

armin nicoara despartire claudia puican
iubita lui Armin Nicoară este geloasă pe femeile cu care cântărețul colaborează

Armin Nicoară a fost nevoit să amâne nunta. Ce s-a întâmplat între artist și iubita lui, Claudia Puican?

Armin Nicoară și Claudia Puican trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproximativ doi ani. Cei doi artiști sunt împreună atât în viața personală cât și în cea profesională. Recent, din cauza unor neînțelegeri în plan artistit, Armin Nicoară a decis să amâne nunta pe care o avea în plan.

Armin Nicoară și Claudia Puican, la un pas de despărțire

Armin Nicoară a decis să amâne momentul în care o va cere de soție pe iubita lui, Claudia Puican.

Aceștia au avut câteva neînțelegeri în plan profesional, moment în care artistul și-a amânat planul de a o cere de soție pe frumoasa blondină.

Citeste si: Jo și Juno și-au spus "ADIO" definitiv! "Îmi doresc foarte mult..."

”În ultima perioadă nu ne-am mai înțeles așa de bine. Au fost mici probleme între noi. Neînțelegeri în cuplu. Sunt momente în care eu nu sunt de acord cu ea, ea cu mine, în proiectele noastre în muzică și diferite probleme.

Așa am vrut, așa am plănuit (să îi ofere inelul de logodnă n.r.), dar se pare că nu suntem pregătiți în momentul de față. Nu pot să zic neapărat că am renunțat, dar repet poate să mai treacă un pic de timp în care să punem la punct micile probleme”, a declarat Armin Nicoară.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

armin nicoara iubita despartire
Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz[Sursa foto: Instagram Armin Nicoară]

După certurile avute pe plan profesional, Claudia Puican a început să fie geloasă pe femeile cu care Armin Nicoară colaborează destul de des. Cu toate acestea, artistul dorește să-și rezolve problemele pentru a putea avea în continuare o relație perfectă plină de iubire și înțelegere.

Citeste si: Anda Adam a divorțat în secret?! Cum s-a dat de gol artista

"Nu pot să spun că e neapărat gelozie, dar ea spune că >. Pe ea o deranjează lucrul acesta și apar neînțelegeri”, a precizat Armin Nicoară.

armin nicoara iubita despartire
Armin Nicoară și Claudia Puican au fost la un pas de a se despărți din cauza neînțelegerilor pe plan profesional[Sursa foto: Instagram Armin Nicoară]

Armin Nicoară este fiul celebrului Petrică Nicoară. Acesta l-a admirat pe tatăl său încă de mic, de la vârsta de 4-5 ani, atunci când mergea în studio și asculta tot ceea ce producea cunoscutul artist.

Iubitul Claudiei Puican s-a apucat să cânte la saxofon după vârsta de 18 ani, atunci când a fost nevoit să aleagă între fotbal și muzică. Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dakota Johnson și Chris Martin s-au logodit? Cum au fost surprinși

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Pepe, despre relația cu Raluca Pastramă: „Să cunoști adevărul, dar să crezi în continuare minciunile...”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies