Apa Nova Bucuresti deschide cel mai modern Centru Relaţii Clienţi! Uite cum arată!


Apa Nova Bucureşti (ANB) deschide, începând cu data de 16.10.2017, noul său ‘Centru Relaţii Clienti’.

Situat într-un spaţiu modern, atât prin facilităţile oferite, cât şi prin design, aflat pe strada Dinu Vintilă nr. 11, (clădirea Euro Tower, parter) acesta va include atât serviciul de casierie, cât şi pe cel de servire clienţi şi va funcţiona de luni până vineri între orele 7.30 şi 19.30.

Dotat cu cele mai noi facilităţi digitale în materie de servire clienţi şi dezvoltat după conceptul “one stop shop”, noul centru va face posibilă reducerea la jumătate a timpilor de aşteptare şi de răspuns la solicitările tuturor persoanelor care le

va trece pragul.

Referindu-se la această lansare, Mădalin Jorj Mihailovici, Director General Apa Nova Bucureşti, a declarat: ”Noul ‘Centru Relaţii Clienti’ al Apa Nova Bucureşti devine interfaţa cheie între companie şi clienţii noştri, iar prin creşterea standardelor de calitate, introduse cu această ocazie, ne dorim creşterea gradului de confort, siguranţă şi satisfacţie a tuturor clienţilor ANB, existenţi şi potenţiali.”

Structurat pe 5 zone distincte – ‘Receptie’, ‘Casierie’, ‘Consultanţă’, ‘Contractare’ si ‘Zona de întâlnire’’ – noul Centru Relaţii Clienţi ANB va oferi, de asemenea, posibilitatea reducerii timpului de intervenţie al echipelor

tehnice: de la 24 ore la 6 ore (de la vizita clientului) şi a timpului de încheiere a contractelor de la 3 zile la 30 de minute, dacă documentaţia depusă este completă. De asemenea, timpul de prelevare a probelor de apă din alte surse, pentru analiza calităţii se reduce cu 24 ore.

Dincolo de siguranţa la riscuri de seism şi incendii, oferită de clădirea ce găzduieşte centrul şi de confortul clienţilor şi al salariaţilor ANB, mutarea într-un sediu modern a venit şi ca urmare a dorinţei clienţilor, afirmă oficialul ANB.

“Studiile şi cercetările de piaţă, dezvoltate în ultima perioadă de către companie, au arătat dorinţa clienţilor de a regăsi în furnizorul lor de servicii de apă, o companie modernă, inovativă şi cât mai prietenoasă în relaţia cu ei.

Prin această lansare, astăzi, noi practic am făcut încă un pas în întâmpinarea dorinţelor şi solicitărilor clienţilor noştri,” a încheiat Mihailovici.

Odată cu lansarea noului Centru Relaţii Clienti, vechea locatie a casieriei din strada Aristide Demetriade nr.

2 va fi închisă, toţi clientii şi potenţialii clienţi ai Apa Nova Bucureşti, fiind invitaţi şi aşteptaţi la noua locaţie. 


Abonează-te pe

Citește și:

Robert Urucu de la Puterea Dragostei, concurent la Survivor România 2021? Ce mesaj a transmis artistul?

Andra este DĂRÂMATĂ! A spus tot adevărul despre SARCINĂ. Nicio femeie nu vrea să audă asta

Simona Dumitrache, prima reacție după ce a văzut accidentarea lui Jador! "Am făcut 20 tensiune pe loc!"

Soția lui Kellan Lutz a născut! Primele imagini cu fetița actorului din Twilight

Jador a urlat de durere la Survivor România! "Mooooor! L-am rupt și plec acasă!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cum se face untul de arahide. Iată tot ce trebuie să știi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri