Mirela Vaida a dezvăluit cum face pizza de casă, preferata tuturor când vine vorba de mâncare.
Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare și pe contul de Youtube, acolo unde împărtășește cu urmăritorii tot felul de trucuri, dar și secrete din bucătărie.
„Am învățat de la voi că nu am voie să pun sarea împreună cu drojdia.” Cum pregătește Mirela Vaida aluatul pentru pizza de casă
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Mirela Vaida a dezvăluită de această dată cum prepară pizza de casă, rețeta preferată a familiei, care sunt ingredientele pe care le folosește pentru aluat și care sunt cantitățile necesare acestuia.
Ingrediente:
- Făină
- Sare
- Piper
- Drojdie
- Ulei
- Sos de roșii
- Ciuperci
- Ceapă
- Iaurt
- Lapte
- Mozzarella
- Măsline
- Bacon
- Șuncă
- Cașcaval
- Brânză sărată
„Facem pizza. Am învățat de la voi că nu am voie să pun sarea împreună cu drojdia, atunci o voi pune prin făină. Fac blatul de pizza exact cum fac blatul de pâine. Pun drojdia granulată la un kg. de făină. Cam 50 gr. într-un kg. de făină. Am omogenizat totul, iar acum pun puțină apă minerală, lapte cald și lapte grecesc, apoi frământ bine aluatul și îl lăsăm la dospit. Facem și o pâine să nu aruncăm aluatul.”, a povestit Mirela Vaida.
„Punem sosul de roșii peste aluatul întins.” Care este ingredientul secret care să lege toate ingredientele din pizza
Pentru ca nimic să nu lipsească din pizza, Mirela Vaida a dezvăluit ce anume folosește pentru a umple aluatul, cum pune sosul de roșii, cât de mult timp o lasă la cuptor, dar și care este ingredientul secret care leagă întreaga compoziție.