Mirela Vaida a dezvăluit cum face pizza de casă, preferata tuturor când vine vorba de mâncare.
Mirela Vaida este foarte activă pe rețelele de socializare și pe contul de Youtube, acolo unde împărtășește cu urmăritorii tot felul de trucuri, dar și secrete din bucătărie.
„Am învățat de la voi că nu am voie să pun sarea împreună cu drojdia.” Cum pregătește Mirela Vaida aluatul pentru pizza de casă
Mirela Vaida a dezvăluită de această dată cum prepară pizza de casă, rețeta preferată a familiei, care sunt ingredientele pe care le folosește pentru aluat și care sunt cantitățile necesare acestuia.
Ingrediente:
- Făină
- Sare
- Piper
- Drojdie
- Ulei
- Sos de roșii
- Ciuperci
- Ceapă
- Iaurt
- Lapte
- Mozzarella
- Măsline
- Bacon
- Șuncă
- Cașcaval
- Brânză sărată
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
„Facem pizza. Am învățat de la voi că nu am voie să pun sarea împreună cu drojdia, atunci o voi pune prin făină.
„Punem sosul de roșii peste aluatul întins.” Care este ingredientul secret care să lege toate ingredientele din pizza
Pentru ca nimic să nu lipsească din pizza, Mirela Vaida a dezvăluit ce anume folosește pentru a umple aluatul, cum pune sosul de roșii, cât de mult timp o lasă la cuptor, dar și care este ingredientul secret care leagă întreaga compoziție. „Am luat niște mozzarella, cașcaval, brânză sărată, ciuperci, am scos sâmburii din măsline, șuncă, bacon și ceapă multă. Avem și sosul de roșii, puțin parmezan la final, sare și piper după gust. Tăiem toate ingredientele, apoi întindem aluatul direct în tava de pizza. Dăm drumul la cuptor la 200 de grade, apoi ne apucăm de aluat. Punem puțin ulei pe blat și întindem. Punem sosul de roșii peste aluatul întins, apoi încep să pun bacon și șuncă, mozzarela, cașcavalul, brânza sărată, ciupercile, ceapa și măslinele. Am pus mult cașcaval să lege totul. Deasupra punem sos de roșii și o las cam 35 de minute.”, a mai spus Mirela Vaida.