„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira

„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira
„Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci. Desculță umblam. Nu aveam nicio treabă.” Mirela Vaida, copilărie autentică la sat! Ce dialog a avut vedeta cu Valentin Sanfira

Mirela Vaida a identificat diferențe semnificative între copilăria sa și cea a copiilor din ziua de astăzi. Vedeta a purtat o discuție cu Valentin Sanfira despre copilăria autentincă la sat.

Mirela Vaida este mămica a trei copii pe care încearcă să îi crească în cel mai autentic mod posibil, implicându-i în activitățile gospodărești și ducându-i cât de des se poate la țară, în natură.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Valentin Sanfira, interpreta de muzică populară a vorbit cu colegul său de breaslă despre diferențele semnificative dintre copilăria lor și cea a generației copiilor Mirelei Vaida.

Cum și-a petrecut Mirela Vaida copilăria

Citește și: Ce a dezvăluit Mirela Vaida despre băiețelul ei de doar 4 ani jumătate. Tudor i-a făcut o surpriză neașteptată mamei sale!

Mirela Vaida, copilărie autentică la sat!
Mirela Vaida alături de soțul și copiii săi [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am cumpărat aici un teren și de atunci le tot povestim copiilor ce loc minunat este. I-am adus să vadă locul.” Mirela Vaida vrea să-și construiască o casă departe de aglomerația din București!

Cei doi interpreți de muzică populară au depănat amintiri din copilărie, descriind modul în care funcționa viața simplă de la sat, acolo unde copiii mâncau ce găseau și părinții erau mult mai relaxați în procesul de creștere al copiilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Mirela Vaida: Eu nu știu cum de nu am murit.

Știu că plecam dimineața odată cu vacile și mă întorceam seara odată cu gâștele, dar eu nu știu ce mâncam.”

Valentin Sanfira: „Mâncam de pe câmp, prune mere.”

Mirela Vaida: Mâncam ce mai furam de la oameni de prin copaci, mere acre, perje, le băgam cu sare din aia mare grunjoasă.”

Valentin Sanfira: „Toamna mai găseam gutui. Și coceam, făceam focul pe câmp.”

Mirela Vaida: La mine era cu păpușoiul, cu porumbul, da. Sau ce mai aveam de la oameni. Nu știu, făcea mama cuiva gogoși, aducea în drum, mâncam toți din ea, o scăpam pe jos, o dădeam, o scuturam și mâncam. Nu am murit. Desculță umblam, nu știu cum de nu m-am înțepat că acum nu mai pot nici prin iarbă să mai merg.”

Valentin Sanfira: „Mergeam desculți și țin minte că avea mama o vorbă. Îi spuneam că mi-a intrat un mărăcine și zicea: Lasă că îl scoți duminică că e sărbătoare. Adică să mergi mai departe, să-ți faci treaba.”

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Mirela Vaida: Luam un ciob, scoteam ciobul de sticlă din talpă și plecam mai departe.”

Valentin Sanfira: „Da, se umplea cu pământ. Nu aveam nicio treabă.”

Mirela Vaida: Noi nu am avut cască la bicicletă. Nu aveam nici bicicletă. Trecea unu, dacă avea bicicletă, trecea pe stradă și fugeam după el și ne urcam pe portbagajul ăla.

Valentin Sanfira: „Dacă avei bicicletă ca băiat în sat, aveai gagici.”, a fost dialogul dintre cei doi interpreți de muzică populară.

Mirela Vaida, copilărie autentică la sat!
Mirela Vaida alături de soțul și copiii săi [Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Ce crezi că rămâne să cheltuie toți banii? Eu am transpirat pentru ei. Eu nu dau împrumut, nu fac din astea de caritate, nu.” Când va beneficia fiul Monicăi Tatoiu de banii mamei sale

WOW! Cum arăta Gabriela Cristea, acum 20 de ani! Înaltă, slabă, cu fuste mini, făcea furori. Imagini BOMBĂ

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Cu adâncă tristeţe anunţăm trecerea la Veşnicie". Este doliu în lumea filmului românesc! Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

Horoscop 23 mai 2024. Află ce zodie devine mai puternică decât ar fi crezut

Primul jetpack testat în România: Salvamontiștii din Alba au redus timpul de intervenție de la 90 de minute la 2 minute

Breaking news despre Florin Piersic!


Cookies