Apa alcalina iti vindeca tot organismul! Uite cum poti sa o prepari acasa!


Apa alcalina iti vindeca tot organismul! Uite cum poti sa o prepari acasa!

PH-ul apei pe care o consumam ne poate afecta sanatatea organismului si chimia acestuia.

 

Din cauza structurii dietei moderne, dieta care consta in alimente procesate, inculsiv sare, zahar, cofeina si alcool, pH-ul organismului nostru este, in cele mai multe dintre cazuri, unul acid.
Semnele unui mediu prea acid pot fi oboseala, durerile de cap, dureril de stomac, precum si un sistem imunitar slabit.
In cazul in care mediul organismului continua sa fie unul acid, organismul nostru in cele din urma depoziteaza substante acide in exces in unele zone ale sale cu scopul de a echilibra nivelul pH-ului.
Aciditatea creste in unele zone ale organismului si unele dintre celule mor, dar altele pot trai si se pot adapta devenind maligne. Celulele moarte din jurul lor contribuie la acest ciclu devenind ele insele acide. Celulele maligne se dezvolta neliminat si se pot raspandi si la nivelul altor zone ale organismului, fenomen cunoscut de altfel sub numele de boala metastatica.
Apa alcalina este mult mai usor absorbita la nivelul organismului si te hidrateaza mult mai eficient, ceea ce conduce la o imbunatatire a starii de bine.
Aminteste-ti, creierul tau are o greutate de aproximativ 1.3 kg, iar 75% din aceasta greutate este apa.
Apa este alcalina atunci cand nivelul pH-ului se situeaza in jurul valorii de 8-9, ceea ce o face sa fie o baza. Aceasta este o modalitate foarte simpla prin intermediul cariea poti obtine miraculoasele efecte ale alcalinizarii organismului.
Ingrediente
1 ulcior (1.8
L) de apa filtrata sau plata
1 lamaie spalata taiata in opt bucati
1 lingurita de sare de Himalaya roz (optional – pentru mineralizarea apei alcaline)
Mod de preparare
Se umple ulciorul cu apa si se adauga bucatile de lamaie (nestoarse). Apoi, se adauga o lingurita de sare de Himalaya roz, se acopera si se lasa sa stea peste noapte la temperatura camerei.
Se beau doua pahare dimineata pe stomacul gol.
Sursa: e-dimineata.ro

Din cauza structurii dietei moderne, dieta care consta in alimente procesate, inculsiv sare, zahar, cofeina si alcool, pH-ul organismului nostru este, in cele mai multe dintre cazuri, unul acid.

Semnele unui mediu prea acid pot fi oboseala, durerile de cap, dureril de stomac, precum si un sistem imunitar slabit.
In cazul in care mediul organismului continua sa fie unul acid, organismul nostru in cele din urma depoziteaza substante acide in exces in unele zone ale sale cu scopul de a echilibra nivelul pH-ului.

Aciditatea creste in unele zone ale organismului si unele dintre celule mor, dar altele pot trai si se pot adapta devenind maligne. Celulele moarte din jurul lor contribuie la acest ciclu devenind ele insele acide. Celulele maligne se dezvolta neliminat si se pot raspandi si la nivelul altor zone ale organismului, fenomen cunoscut de altfel sub numele de boala metastatica.

Apa alcalina este mult mai usor absorbita la nivelul organismului si te hidrateaza mult mai eficient, ceea ce conduce la o imbunatatire a starii de bine.

Aminteste-ti, creierul tau are o greutate de aproximativ 1.3 kg, iar 75% din aceasta greutate este apa.

Apa este alcalina atunci cand nivelul pH-ului se situeaza in jurul valorii de 8-9, ceea ce o face sa fie o baza. Aceasta este o modalitate foarte simpla prin intermediul cariea poti obtine miraculoasele efecte ale alcalinizarii organismului.

Ingrediente

1 ulcior (1.8 L) de apa filtrata sau plata
1 lamaie spalata taiata in opt bucati
1 lingurita de sare de Himalaya roz (optional – pentru mineralizarea apei alcaline)

Mod de preparare

Se umple ulciorul cu apa si se adauga bucatile de lamaie (nestoarse). Apoi, se adauga o lingurita de sare de Himalaya roz, se acopera si se lasa sa stea peste noapte la temperatura camerei. Se beau doua pahare dimineata pe stomacul gol.

Sursa: e-dimineata.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri