Anunțul îngrijorător al medicului Adrian Streinu- Cercel! "Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara"


Ce crede doctorul Adrian Streinu- Cercel că vom păți în următoarele luni întrece orice imaginație.


In articol:

Invitat la "Sinteza Zilei" luni seară, doctorul Adrian Streinu-Cercel a menționat că tot ce vom păți în următoarele luni va fi din vina noastră, dacă nu vom avea grijă.

Pericolul reprezentat de Coronavirus nu a trecut încă, iar asta se vede pe zi ce trece. Din ce în ce mai mulți bolnavi de Sars-Cov-2 ajung la Terapie Intensivă și acest lucru nu va înceta, doar dacă vom reuși, în cele din urmă, să urmăm sfaturile autorităților. 

Măsuri de prevenție împotriva Coronavirusului

Pentru a reuși să prevenim infecția cu noul Coronavirus, trebuie să urmăm câteva sfaturi simple date de autorități și de medici:

În primul rând, trebuie să purtăm întotdeauna mască în spațiile închise, trebuie să ne spălăm pe mâini cât mai des  posibil, și să ne dezinfectăm.

Adrian Streinu-Cercel
Adrian Streinu-Cercel este invitat mereu la talk show-uri[Sursa foto: Captură KANAL D]

O altă modalitate prin care am putea să ținem virusul departe, ar fi să păstrăm distanța recomandată față de cei aflați în fața noastră, atunci când ne aflăm în spații închise.

Toate măsurile de prevenție împotriva îmbolnăvirii cu noul Coronavirus ar trebui urmate cu strictețe pentru a reuși să stopăm acest virus, spun autoritățile.

Profesorul Adrian Streinu Cercel face declarații

„Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara. Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască. Virusul se găsește în atmosferă, pe stradă, mai ales unde sunt zone ultra circulate și sunt mașini în trafic. Vă dați seama că acele mașini ridică pur și simplu în aerul pe care noi îl respirăm o serie de particule care unele dintre ele sunt contaminate și cu SARS-CoV-2”, a declarat medicul.

Medicul Adrian Streinu-Cercel
Renumitul medic Adrian Streinu-Cercel recomandă purtarea măştii şi pe stradă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adrian Streinu-Cercel a mai menționat că virusul își face apariția în cele mai circulate zone. Acesta recomandă purtarea măștii de protecție atât în spațiile închise, cât și pe stradă. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Katie Price este însărcinată cu al șaselea copil? Ce pofte ciudate a început să aibă

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Totul despre merișoare – proprietăți și beneficii!

Elena Udrea raspunde AZI la „40 de intrebari cu Denise Rifai”! Emisiunea-fenomen debuteaza în această seară, de la 23.00, la Kanal D!

O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" este însărcinată! Cum arată Crina acum?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Cât timp se fierbe grișul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri