City Fashion Week, cel mai spectaculos show de modă, revine în România


Alături de cei mai cunscuți designeri din România, 20 de tineri talentați își vor prezenta creațiile într-un show unic în România.

Marii designeri ai României își dau întâlnire la Cluj, între 21-23 octombrie, la City Fashion Week 2020. Alături de Ștefan Farrell, organizatorul evenimentului, la show-ul anului în modă vor participa Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, George Hojbotă și Florin Dobre.

Show-ul magic va fi filmat într-un studio de filme și văzut exclusiv la TV, iar fanii modei românești vor avea parte de surprize pe măsură pe parcursul celor două zile de filmări.

Designeri invitati la City Fashion Week
City Fashion Week, designeri[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă cei patru mari designeri români, vor fi prezenți la Studiourile de Film Transilvania alți 20 de designeri cunoscuți din România. Din cauza noului coronavirus, au fost luate măsuri excepționale pentru ca designerii, modelele și fotografii să fie în siguranță, astfel că prezentările vor fi împărțite pe durata a două zile.

Designeri City Fashion Week
Designeri City Fashion Week, lista finala[Sursa foto: Facebook]

Fotografi profesioniști din Italia vor veni pentru a realiza ședințe foto cu modelele care s-au înscris deja pe pagina festivalului.

Din cauza pandemiei de coronavirus, castingul a fost făcut online, iar modelele care vor fi prezente la eveniment și-au trimis datele de contact alături de fotografii sugestive, pentru a fi selectate pentru prezentările de modă.

Au fost alese 13 modele care vor participa la toate show-urile.

În plus, City Fashion Week sprijină studenții facultăților de modă și de design din România să își lanseze primele colecții, iar cu această ocazie dorește să îi încurajeze să pășească încrezători în industria modei.

În plus, designerii debutanți vor avea ocazia să îi cunoască pe marii creatori de modă ai României, pe fotografii celebri și să facă schimb de păreri și de opinii cu aceștia sau chiar să colaboreze pe viitor.

„Sprijinim studenţii facultăţilor de modă şi design din România! Încurajăm tinerii designeri şi tinerele talente să păşească încrezători în industria modei oferind trei premii pentru creatorii de modă, cum ar fi: premiul de
debut, premiul de popularitate, premiul pentru cea mai bună colecţie”, a declarat Stefan Farrell, director general al festivalului pentru kfetele.ro.

De make-up-ul modelelor și al designerilor se va ocupa Perfect Look make-up Academy by Rebecca Hrin, supeviser de beauty în cadrul evenimentului, alături de echipa sa: Ștefania Deac, Florica Bode, Brigitta Aszlos.

Hairdresser-ul designerilor va fi asigurat de hair stylist Ramona Turda, iar hair stylingul modelelor va fi asifurat de către echipa de la Headline.


Abonează-te pe

Citește și:

Când are loc Black Friday, în 2020. Cum să te pregăteşti pentru cea mai aglomerată zi de shopping

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

Stiluri vestimentare pe care să le adopți în 2021 pentru a fi în trend

Care sunt cele mai ciudate rochii purtate de concurentele "Bravo ai stil! Celebrities!"? FOTO!

FASHION: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

DESCOPERĂ: Care este cea mai rară zodie și cum sunt nativii ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri