Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy
Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă foarte sexy

Antonia a apărut pe scenă într-o ținută incendiară, extrem de sexy. De altfel, cântăreața este recunoscută pentru aparițiile foarte sexy.

Antonia a apărut pe scenă cu zona intimă la vedere, într-un cunoscut club din Capitală. Imaginile sunt interzise minorilor.

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani.

Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Antonia a mărturisit! A furat dintr-un magazin: "Mi-a fost atât de frică!"

Antonia a mărturisit că a furat dintr-un magazin. Cântăreața a făcut dezvăluiri la Test de vedetă de la Teo Show.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Antonia a fost, recent, invitata lui Sergiu Negoțiu-Piloff la rubrica din fiecare vineri, Test de vedetă, din cadrul Teo Show.

Antonia a făcut karaoke împreună cu Sergiu, și-a prezentat câinele și a făcut mărturisiri din viața personală. Cântăreața a ajuns chiar și să povestească din adolescență, dezvăluind cum a furat o brățară dintr-un magazin. Se întâmpla în perioada în care era în liceu.

"Am furat ceva dintr-un magazin.

Eram cu prietena mea. Era să ne prindă. Mi-a fost atât de frică. Am furat o brățară. Nu costa cine știe ce, dar am furat-o! Eram mică!", a spus Antonia la Test de vedetă de la Kanal D.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Iancu Sterp a făcut o glumă cu iubita sa! Cum a reacționat Denisa Coțolan când a auzit ce a spus partenerul său de viață: „Ca să înțelegeți, măi oameni, unde se duce toată munca mea: la femei.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies