Antioxidantii te mentin tanara, frumoasa si sanatoasa! Afla cum poti depista in ce cantitati se gasesc in organism!


Nu putem opri timpul in loc si nu putem stopa imbatranirea, dar putem sa o tinem sub control.

Rolul cel mai important in mentinerea tineretii il au antioxidantii.

„Este foarte important sa stim care este cantitatea de radicali liberi, de factori care influenteaza imbatranirea, respectiv toxinele, aciditatea, deficit de vitamine minerale, si care este concentratia antioxidantilor, acele substante care ne apara de radicalii liberi si incetinesc imbatranirea, cat si riscul de a suferi de bolile cronice si degenerative”, afirma doctorul Ruxandra Constantina.

Antioxidantii protejeaza impotriva degradarii structurii ADN din celulele pielii. Pentru a afla care este starea lor, puteti face un test simplu, care masoara in palma antioxidantii in palma, totul intr-un singur minut.  „Testul de biorezonanta determina cantitatea de vitamine, minerale, de antioxidanti si aciditatea organismului”, adauga medicul specialist.

In functie de rezultate, medicul face recomandari de alimentatie, odihna, miscare si stil de viata sanatos. Fiecare dieta este personalizata. Testul antioxidantilor este reluat la trei luni dupa adoptarea unui regim sanatos.

In afara de testul cu biorezonanta, antioxidantii din piele mai pot fi testati cu ajutorul unui scanner biofotonic. „Tehnologia actuala ne permite determinarea cantitatii de antioxidanti de la nivelul pielii care ne determina cantitatea de antioxidanti din organism, ce reprezinta un indicator al gradului de protejare a pielii impotriva cancerului, impotriva radiatiilor ultraviolete”, conchide dr. Ruxandra Constantina.

##VIDEO11528##


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri