Angelina Jolie a primit un titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii


Actrita Angelina Jolie a primit, vineri, un titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, pentru implicarea sa in domeniul caritabil privind agresiunile sexuale in zonele de razboi si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, informeaza Reuters.

 

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a primit titlul onorific de "dame" in cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la palatul Buckingham din Londra, in semn de recunostinta pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale in zonele de conflict si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, scrie MEDIAFAX.
Regina i-a o ferit vedetei americane, care este trimis special pe langa Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (UNHCR), insemnele titlului onorific Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.
Ceremonia a avut loc in sala 1844, numita dupa anul in care tarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizita de stat la Londra. Jolie a purtat un costum gri pal, a dat mana cu regina si au schimbat cateva cuvinte.
"Este foarte important pentru mine acest premiu legat de politica externa, pentru ca acesta este domeniul caruia vreau sa ma dedic", a declarat, in iunie, Angelina Jolie.
Actrita americana se numara printre cele 1.149 de persoane care vor fi premiate anul acesta pentru contributia lor la dezvoltarea societatii britanice.
Angelina Jolie nu este cetatean britanic si din aceasta cauza nu poate folosi expresia "dame" in mod oficial, iar titlul i-a fost oferit in mod onorific.

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a primit titlul onorific de "dame" in cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la palatul Buckingham din Londra, in semn de recunostinta pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale in zonele de conflict si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, scrie MEDIAFAX

Regina i-a o ferit vedetei americane, care este trimis special pe langa Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (UNHCR), insemnele titlului onorific Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.Ceremonia a avut loc in sala 1844, numita dupa anul in care tarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizita de stat la Londra. Jolie a purtat un costum gri pal, a dat mana cu regina si au schimbat cateva cuvinte.

"Este foarte important pentru mine acest premiu legat de politica externa, pentru ca acesta este domeniul caruia vreau sa ma dedic", a declarat, in iunie, Angelina Jolie.

Actrita americana se numara printre cele 1.149 de persoane care vor fi premiate anul acesta pentru contributia lor la dezvoltarea societatii britanice.Angelina Jolie nu este cetatean britanic si din aceasta cauza nu poate folosi expresia "dame" in mod oficial, iar titlul i-a fost oferit in mod onorific.

 


Citește și:

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei s-au căsătorit în secret: „Am zis da”

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Sfatul zilei de astăzi, duminică 27 septembrie 2020. Săgetătorii iau o decizie importantă

Paul de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a fost descalificat: „M-apucă mila”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 27 septembrie 2020. Află ce zodie are probleme dificile în viața de cuplu!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri