Angelina Jolie a primit un titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii


Actrita Angelina Jolie a primit, vineri, un titlu onorific din partea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, pentru implicarea sa in domeniul caritabil privind agresiunile sexuale in zonele de razboi si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, informeaza Reuters.

 

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a primit titlul onorific de "dame" in cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la palatul Buckingham din Londra, in semn de recunostinta pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale in zonele de conflict si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, scrie MEDIAFAX.
Regina i-a o ferit vedetei americane, care este trimis special pe langa Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (UNHCR), insemnele titlului onorific Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.
Ceremonia a avut loc in sala 1844, numita dupa anul in care tarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizita de stat la Londra. Jolie a purtat un costum gri pal, a dat mana cu regina si au schimbat cateva cuvinte.
"Este foarte important pentru mine acest premiu legat de politica externa, pentru ca acesta este domeniul caruia vreau sa ma dedic", a declarat, in iunie, Angelina Jolie.
Actrita americana se numara printre cele 1.149 de persoane care vor fi premiate anul acesta pentru contributia lor la dezvoltarea societatii britanice.
Angelina Jolie nu este cetatean britanic si din aceasta cauza nu poate folosi expresia "dame" in mod oficial, iar titlul i-a fost oferit in mod onorific.

Angelina Jolie, in varsta de 39 de ani, a primit titlul onorific de "dame" in cadrul unei ceremonii private desfasurate vineri la palatul Buckingham din Londra, in semn de recunostinta pentru campaniile sale umanitare legate de agresiunile sexuale in zonele de conflict si pentru serviciile aduse politicii externe a Marii Britanii, scrie MEDIAFAX

Regina i-a o ferit vedetei americane, care este trimis special pe langa Inaltul Comisariat pentru Refugiati al Natiunilor Unite (UNHCR), insemnele titlului onorific Dame Grand Cross of the Most Distinguished Order of St Michael and St George.Ceremonia a avut loc in sala 1844, numita dupa anul in care tarul Nicolae I al Rusiei a efectuat o vizita de stat la Londra. Jolie a purtat un costum gri pal, a dat mana cu regina si au schimbat cateva cuvinte.

"Este foarte important pentru mine acest premiu legat de politica externa, pentru ca acesta este domeniul caruia vreau sa ma dedic", a declarat, in iunie, Angelina Jolie.

Actrita americana se numara printre cele 1.149 de persoane care vor fi premiate anul acesta pentru contributia lor la dezvoltarea societatii britanice.Angelina Jolie nu este cetatean britanic si din aceasta cauza nu poate folosi expresia "dame" in mod oficial, iar titlul i-a fost oferit in mod onorific.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Exatlon

Nu are înălţimea unui manechin, dar Diana Bulimar este ameţitor de sexy în aceste poze! S-a transformat total în ultimele luni! FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri