Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"


Un nou scandal a izbucnit între două vedete ale show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. De data aceasta, protagonistele sunt nimeni altele decât Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.


In articol:

O nouă ediție a emisiunii „ Bravo, ai stil! Celebrities”  a adus sămânța de scandal între vestitele concurente Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Aprige la mânie, cele două celebrități au pornit o ceartă în platou de a răsunat în întreaga televiziune! Fie că sunt în culise, fie în platou, Roxana și Andreea intră mereu în discuții aprinse.

De această dată, totul a pornit de la o glumă a Andreei Tonciu, glumă realizată în culisele emisiunii și ajunsă până în fața camerelor de filmat: noi aici la „Bravo, ai stil!” ne aflăm la pușcărie! Și fiecare pușcărie are câte o șefa! Ehh.. eu sunt șefa aici la pușcărie, dragele mele! Că vreți sau nu vreți să mă considerați, eu sunt șefa!

Singurele care nu au gustat gluma au fost Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Vizibil iritată, Andreea le-a specificat celor două că nu au exeperienta necesară în televiziune, pentru că nu au participat și la alte reality show-uri în afară de „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Conflictul între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pare că se apropie de apogeu!

Roxana Nemeș a dorit să îi dea replica Andreei:Când mergi tu invitată în emisiuni, de ce te invită lumea?! Din ce face audiență Andreea Tonciu? Eu nu te urmăresc, iartă-mă! Oamenii care te-au urmărit, au spus că faci scandal.. și e normal să faci audiență când faci scandal! Cu cine crezi tu că vorbești?”

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

bravo ai stil celebrities
Andreea Tonciu a adus acuzații grave la adresa Roxanei Nemeș, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu mare a fost mirarea tuturor când Andreea a izbucnit că un vulcan ce erupe: “Andreea Tonciu sunt! Atât! Tu n-ai cum sa ma urmărești că sunt la o anumită ora când tu ai treaba la ora aia.(...) Nu mai spune să te iert, că n-am de ce să te iert! Poate te iartă mama ta!”

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

De asemenea, la testimonialaul ei, Andreea Tonciu a specificat că nu este supărată, este doar atacată constant de către Roxana Nemeș: ”Cum poate să spună o “neica nimeni”, o femeie care nu are coloana vertebrală și a apărut la televizor doar prin lucruri nedemne de o femeie, să mă caracterizeze ea pe mine... ca și când eu apar la tv doar cu scandal! În afara că te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Cantacioasa nu ești, artista nu ești, vedeta nu ești! Ești vedetă la altceva…”


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Horoscop zilnic Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 | Află ce zodie merge la o vizionare de casă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tunsoare "BROS" pentru femei | TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri