Andreea Tonciu, în scandal cu Roxana Nemeș! "În afară de a cânta la muzicuță, ce știi să faci tu?! Ești o obraznică și o impertinentă!"


Scandalul a reaparut între cele două concurente, Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, pornind de la trecuturile lor.


In articol:

Gala emisiunii Bravo ai stil- Celebrities a avut o surpriză majoră pentru concurente, dar și pentru jurați. Fetele au avut de prezentat momente ale anilor ’80 sau ‘90, fiecare cu alegerea ei. Surprize peste surprize în privința alegerilor, dar și a interpretărilor care, pentru unele, au lăsat de dorit.

Steluțele au picat în lanț și de aici furia și tensiunea dintre ele. Cum ne-am obişnuit, în atâtea emisiuni, conflictele nu au dispărut nici măcar în gala. Deși pare că încearcă să se suporte între ele, Roxana Nemeș și Andreea Tonciu ajung mereu să-și arunce vorbe grele.

Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş s-au dezlănţuit, mai rău ca niciodată, în platou

Roxana a fost taxată încă de la terminarea momentului ei, în care “a interpretat-o” pe Mirabela Dauer, de către Maurice Munteanu: “Dar tu ca interpretă, artistă, cântăreață, de ce nu ai cântat cu propria voce?! Două puncte în minus…

cântărețele cânta cu vocea lor!”.

În culise, odată adusă vorba despre eliminări, Oana Radu a precizat: “Eu mă bat parte în parte cu cine mă va propune spre eliminare! Vă dau cuvântul meu! Îmi asum să mă duc la pușcărie!”

Oana Radu ameninta la Bravo ai stil - Celebrities
Oana Radu ameninta la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

În platou, Andreea Tonciu a început să detalieze cauzele conflictului dintre ea și Roxana: “Vezi că eșți obraznică! Și îmi este rușine să vorbesc cu tine! Dacă aș fi fost în locul tău, aș fi tăcut, pentru că mi-e rușine de rușinea ta.

Atât îți spun! Dacă deschidem internetul, vedem acolo ce n-a văzut Parisul! Eu le am pe telefon, dar nu le pot da la televizor! Am vrut să fiu doamnă până la capăt, dar nu se poate că este o obraznică și o impertinentă! Ați înțeles?! Asta este! Și vrea să pară ceea ce nu este.. Cine ești?! Ce te recomandă pe tine? În afară de ce am văzut eu pe internetul ăla, sora mea.. îmi este rușine să stau de vorba cu una ca tine. Copilele de acasă nu au ce să învețe!”

Citeste si: Andreea Tonciu şi Roxana Nemeş, la un pas de bătaie! "Ești o caisă putredă! Nu mai rade ca și cum tu ești o floare între spini!"

 

Andreea Tonciu si Roxana Nemes in scandal
Andreea Tonciu si Roxana Nemes in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"

Roxana Nemeș a replicat: “Doar atât poți?!”

Andreea Tonciu: “Îmi este rușine să vorbesc cu una că tine! În afară de a cânta la muzicuță? Ce faci tu?! Care nici pe aia nu știi s-o folosești bine, ce faci?!”

Roxana Nemeș: “Poate mă înveți tu!”

Andreea Tonciu: “Eu n-am cum să te învăț! Ai înțeles? Să-ți fie rușine! În locul tău băgam capul în pământ și tăceam din gură! Ești singura dintre toate concurentele care a apărut în ipostaze foarte urâte! Foarte josnice, extrem de urâte!"


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Gina Pistol și-a arătat burtica de graviduță! "Eu așa mă bucur de tot ce trăiesc acum..."

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Game of Thrones a devenit tătic! Imagini de senzaţie cu bebeluşul!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Theo Rose și Nea Mărin, pe aceeași scenă. Ce a spus celebrul coregraf despre fosta parteneră a nepotului său
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri