Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată și a început calvarul pentru ea


Andreea și Marian s-au cunoscut în liceu și s-au îndrăgostit pe loc. Au început chiar o relație în clasa a IX. Doi ani mai târziu, tânăra rămânea însărcinată.

Doar că povestea lor de iubire nu a fost așa cum și-au dorit. Marian a plecat în Belgia și în tot acest timp a susținut că micuțul așteptat nu este al lui.

Citeste si: Vouchere de vacanță pentru angajații din privat! Iată care sunt condițiile în 2019 ca orice român să plece în vacanță pe banii statului

Andreea a continuat să se ducă la liceu, iar nașterea a avut loc fără ca Marian să se implice.

Doar că într-o zi s-a decis să îi mai acorde o șansă.

„Dupã două luni s-a întors în tarã, a venit de a vãzut copilul, dar nu am fãcut niciun test ADN, cum sustine el. A renuntat când a vãzut ca seamãnã copilul cu el si a decis împreunã cu pãrintii lui sã ne mutãm împreunã. Gândindu-mã la copil, am ales sã mã mut cu el în speranta cã se va schimba. L-a recunoscut, am trecut copilul pe numele lui si de acolo a început calvarul meu. El este o persoanã violentã. Mã bãtea mereu, eram vânãtã, iar pe vecinii de la el din sat îi minteam cã ba m-am lovit, ba din joacã mã învinetea cã eram sensibilã … Asa îi minteam si pe pãrintii mei”, a precizat Andreea Ionela Stan pentru vremeanoua.ro.

Citește continuarea pe Antena3. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

Alimente care reduc riscul de cancer de sân! Recomandările nutriționistului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri