Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat de Crăciun? Cum s-au dat de gol


Ce spune Marius de la Puterea dragostei după ce a fost întrebat ce se întâmplă între el și Andreea Pirui.


In articol:

Vestea că Andreea Pirui și Marius s-au despărțit a căzut ca un trăsnet pentru fanii emisiunii Puterea dragostei, mai ales că se logodiseră și păreau mai fericiți ca niciodată.

Toată lumea a sperat într-o minune de Crăciun, iar acest lucru se pare că s-a întâmplat, în urmă cu câteva zile. Sau, cel puțin, așa a lăsat de înțeles Marius, care a avut o sesiune de întrebări și de răspunsuri cu susținătorii săi.

Marius de la Puterea dragostei a fost întrebat de unul dintre susținători dacă mai este împreună cu Andreea. Răspunsul său i-a uimit pe toți: „Da, da”, a scris Marius, însă, mai târziu, a dezvăluit că nu a mai vorbit cu fosta sa logodnică, așa că lumea nu știe ce să mai creadă.

Marius de la Puterea dragostei
Marius de la Puterea dragostei, răspuns pentru susținători[Sursa foto: Instagram]

Până când Marius îi va lămuri pe toți ce se întâmplă în viața sa, toată lumea speră că el și Andreea și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și că își vor mai da o șansă, mai ales că în anul 2021 se gândeau să facă nunta.

Marius de la Puterea dragostei, despre cererea în căsătorie

„Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.

Ea vine dintr-o zonă a țării, eu vin din altă zonă. Eu am un stil de viață, ea are un alt stil de viață. Noi nu aveam chestii în comun, nu ne plăcea să facem acelși lucruri, nu ne plăcea să mergem în aceleați locuri, nu ne plăcea să ieșim cu aceleași persoane. Ea voia să iasă cu anumite persoane și cu o anumită categorie, eu voiam să ies cu alte persoane, dintr-o altă categorie. De acolo plecau discuțiile. Ea îmi spunea să ieșim cu cineva, eu îi spuneam că nu vreau să mă afișez cu persoana respectivă. Pur și simplu, e alegerea mea. Ea spunea că eu sunt figurant. Dacă eu refuz să ies pe stradă cu anumite persoane, sunt figurant? Nu, e alegerea mea! Atâta timp cât nu judec, nu fac story să spun că ăla e tâmpit, pur și simplu refuz să ies… Ei i se părea că eu sunt ciudat, mie mi se părea incredibil ca ea să vrea să iasă cu anumite persoane”, a povestit Marius de la Puterea dragostei despre Andreea Pirui.


Abonează-te pe

Citește și:

Cati de la "Insula Iubirii" se căsătorește! Cine este bărbatul care i-a furat inima

Noi detalii despre momentul care a provocat divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Când va deveni tătic Livian de la Puterea Dragostei? Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea!

Cristian Marinescu și Andrada, următorul cuplu de la Puterea Dragostei? "Puuuup-ooo!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac chinezesc 6 Octombrie 2022. Află ce zodie va face o schimbare în apartament!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri