Cristian Marinescu și Andrada, următorul cuplu de la Puterea Dragostei? "Puuuup-ooo!"


Nebănuite sunt căile casei "Puterea dragostei" unde un nou cuplu, cu pași marunti se formează: Cristian Marinescu și Andrada!


In articol:

O vizită neașteptată în casă Puterea Dragostei, făcută de craiul Cristian Marinescu a scos la iveală un posibil nou cuplu. În casă unde schimbările se țin lanț de la ora la ora, Marinescu a oferit un show de senzație printere fete, dar și telespectatorilor care cu siguranță au fost luați prin surprindere.

Cum în trecut și-a aruncat privirile către Aya, se pare că nouă cucerire este…. Andrada. Surprinzător sau nu acesta a început o serie de priviri și gesturi care au lăsat “masca”, atât noile concurente dar și veteranele emisiunii.

Încercand să afle de la noile concurente câteva detalii geografice, în privința localitatilor de unde ele provin, Marinescu face un gest șocant… Merge la Andrada să îi sărute piciorul…

Fetele au sărit să comenteze la unison:" PUP-OOOOO!!! PUP-OOOOO!!! Pupă-i piciorul!"

Andrada luată prin surprindere și puțin jenată de situație comentează: “Cum să-mi pupe piciorul?! Unde suntem aici?!"

Andrada și Cristian Marinescu fac tot mai multe gesturi care îi dau de gol că ar fi următorul cuplu ce se formează în casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Ligi de la "Puterea Dragostei", despre relația cu Livian: "O colaborare nu înseamnă..."

Marinescu: “Tu nu știi că atunci când eu văd picioare, o iau razna.. nu știi?! (…) Am fost căzut la pat, mi-a fost rău…”

Mesajul de la plasma televizorului îi îndemna pe Marinescu să își aleagă o concurentă alături de care să danseze.

Marinescu: “O aleg pe Andrada!”. Făcându-i puțin în ciuda, Andradei, acesta o invită la dans pe Aya… Vizibil deranjată de atitudinea lui Marinescu, Aya îl tratează cu superficialitate.

Marinescu: “Andrada, voiam să te iau pe tine la dans…” Cum ea are piciorul rupt și mergea în cârje.. Aceasta este luată în brațe de către Marinescu.

Andrada: “Dar eu nu pot să dansez!”

Citeste si: Alexandra și Romeo, următorul cuplu de la Puterea Dragostei! “Suntem în faza de cunoaștere!”

Marinescu o ajută cu cele două cârje și o sprijină în timp ce ea țopăia într-un picior către el. Pentru a nu o chinui prea tare cu piciorul, Marinescu o ia în brațe și începe să danseze cu ea. Îmbrățișările celor doi au făcut deliciul concurentelor dar și al telespecattorilor car ea au comentat inclusive pe rețele de socializare apropierea dintre cei doi și faptul că ar putea deveni următorul cuplu din casă.

Strâns tinânadu-se de Marinescu, Andrada a savurat tot momentul pe care acesta i l-a oferit. Nu știm ce și-au șoptit cei doi concurenți, dar cert este că amândurora le-a plăcut momentul oferit de echipa de producție.


Abonează-te pe

Citește și:

Despre funcționalitatea foliei pentru solarii dintr-un material agrotextil foarte rezistent

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Obtine un permis de barca pentru ape interioare, lacuri, fluvii si Delta Dunarii!

Bianca Drăgușanu și-a topit acidul din buze! Prima imagine cu vedeta după ultima intervenție

Noi replici acide în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! Ruxi nu s-a mai putut abține: „Styling-urile nu sunt de momentul acesta al competiției”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITEȘTE: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc? Lista cu semnele și anii care le corespund

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri