Când va deveni tătic Livian de la Puterea Dragostei? Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea!

Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la Puterea Dragostei

 Livian de la Puterea Dragostei doreste este nerăbdător să devină tătic.

Livian, unul dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi din casa Puterea Dragostei şi câştigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii, s-a dedicat, în cea mai mare parte a timpului, unor proiecte de suflet, respectiv lansarea a noi piese pe care, de altfel, le-a şi promovat, urmând ca în perioada următoare să îşi bucure fanii cu alte creaţii muzicale.

Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei
Bianca şi Livian de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Dacă lucrurile s-au aşezat cât se poate de bine pe plan profesional, nu acelaşi lucru îl putem spune despre viaţa personală a fostului concurent Puterea Dragostei, acesta trecând prin multe schimbări în ultimele luni.

Fanii lui speră să îl vadă cu o noua iubita sau, cine ştie, poate chiar cu îndrăgita Bianca Comănici.

Cele mai sincere declaraţii despre planurile sale de viitor, pe plan personal, au fost făcute de Livian Pop pe pagina sa de Instagram, într-un live, fiul lui Nelson Mondialu dorindu-şi să le răspundă tuturor susţinătorilor săi la curiozităţile pe care aceştia le aveau.

Citeste si: Cristian Marinescu și Andrada, următorul cuplu de la Puterea Dragostei? "Puuuup-ooo!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Iată că răspunsul la cea mai aşteptată întrebare, cea legată de viitorul lui moştenitor, a şi venit din partea lui Livian, acesta declarând ca: Poate apare Livianița.

Lăsând gluma la o parte... în câțiva ani”. Numele ales de el pentru fiul lui este unul cu adevarat special: Aifam.

 

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei s-au împăcat?

 

Ştirea că Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei s-au despărţit a adus multa tristeţe în rândul fanilor celor doi concurenţi.

Livian a avut o relaţie de scurtă durată cu Florentina, dupa ieşirea din casa Puterea Dragostei, iar acum apropiaţii "lupului" susţin că tânărul se întâlneşte, pe ascuns...cu Bianca.

Citeste si: Livian și Bianca Comănici s-au împăcat?! Dezvăluiri bombă!

Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei
Livian şi Bianca de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca Comănici și Livian s-au împăcat sau cel puțin se zvonește că s-au împăcat, dar se pare că Bianca este în București, iar Livian este în Cluj.

Ceea ce înseamnă că cei doi nu s-au împăcat... Acum dacă cei doi au conversații private și Livian și-a dat seama ce fel de om este Bianca, după ce a avut o relație de aproape un an cu o altă fată, este decizia Biancăi dacă îl acceptă în viața ei. Apropiații lor susțin că cei doi au o relație pe ascuns ”, sunt declaraţiile făcute de două vlogger-iţe pe Youtube.

Cristina NicolaeCitește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Câtă suferință este într-o iubire pentru totdeauna? Maria Cârneci, răspuns emoționant la această întrebare: „Oamenii nu mai ai de unde să îi iei. Pentru mine mai mare durere ca asta nu există.”

ȘOCANT! Vedeta care a ajuns să mănânce din gunoaie. Sărăcia a TRANSFORMAT-O total. FOTO

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

O mamă își strigă suferința. Copilul ei cu sindromul Down, discriminat de educatoarele Grădiniței la serbare: "Am rămas cu un gust amar despre ce s-a întâmplat"

Roberta discută despre sentimentele sale față de Sebastian! Robi intervine în discuția celor doi. „Am simțit că locul meu nu e aici fără tine.”

Roberta și Sebastian, dulce împăcare în camera roșie! Cei doi îndrăgostiți au lăcrimat și s-au sărutat pasional! „Mi-au zis băieții că te-ai îngrijorat!”

"Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul


Cookies