Andreea Oprica de la Puterea dragostei, complet nemachiată! Cum arată fără fond de ten și gene false


Fanii emisiunii au comentat imediat.

Andreea Oprică a reușit să fie una dintre cele mai controversate concurente încă din prima zi în care a intrat în casa Puterea dragostei.

Extrem de vocală, ea a dat informații despre mai mulți concurenți, iar până la un scandal în toată regula nu a fost decât un pas.

Printre colegii de competiție care i-au căzut victime au fost și Livian și Bianca, pe care Andreea Oprica i-a acuzat că sunt falși. La auzul acestor cuvinte, Livian a avut un schimb dur de replici cu Andreea, care a culminat cu momentul în care aceasta a recunoscut că a făcut o întrerupere de sarcină.

Citeste si: Jador şi-a cumpărat maşină de lux! Uite cum arată autoturismul! VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Cum a apărut Ligi de la Puterea dragostei în pădure: „Bombă cu ceas...”

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, însărcinată?! Cum s-a fotografiat cu prietena ei

Fostă Miss, susținătorii emisiunii și-au dorit să o vadă și naturală, iar dorința le-a fost îndeplinită. Andreea a renunțat la genele false și la machiajul strident și și-a făcut mai multe selfie-uri complet naturală, fără pic de machiaj.

Iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Forma sprâncenelor nu este potrivita. Esti frumoasa, dar fa ceva cu ele. Trebuie schimbată forma lor. Mult mai natural / Ai o problemă cu părul Andreea , sincer îți strici imaginea cu mâna în păr din secundă în secundă, mai sunt câteva in casă la fel , cu ce sunteți mai evidențiate așa? Asta denota o slăbiciune din partea voastră, nu sunteți sigure pe voi!”, au fost doar câteva dintre comentarii, iar Andreea a fost de acord că forma sprâncenelor nu o avantajează deloc.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri