Andra de la Puterea dragostei, însărcinată?! Cum s-a fotografiat cu prietena ei


Iubita lui Bogdan Mocanu a primit o mulțime de fotografii.

Andra Volos a reușit să își șocheze fanii cu o fotografie pe care a postat-o pe o rețea de socializare. Iubita lui Bogdan Mocanu a primit imediat zeci de comentarii în care a fost certată și amenințată.

Încă de când a intrat în emisiunea „Puterea dragostei”, Andra a reușit să se remarce datorită lucrurilor extrem de scumpe pe care le deține din perioada în care era fotomodel în Italia. Fiind o fashionistă convinsă, Andra Volos adoră să își cumpere lucruri scumpe, care nu sunt întotdeauna pe placul susținătorilor.

Citeste si: Cum a apărut Ligi de la Puterea dragostei în pădure: „Bombă cu ceas...”

Citeste si: Cu cine se iubește Roxana de la Puterea dragostei! Toată România îl cunoaște

Citeste si: Un concurent de la Puterea dragostei a fost descalificat: „Bărbați neasumați”

Zilele trecute, Andra a ieșit cu o prietenă în oraș și a decis să își facă un selfie în lift. Îmbrăcată cu un tricou lung și cu o pereche de cizme înalte, toată lumea a fost mai atentă la haina pe care a îmbrăcat-o și au început imediat reacțiile, după ce susținătorii și-au dat seama că poartă blană naturală.

„Nu este nimic wow și nici la modă să porți atârnate niște animale moarte pe tine, wow ar fii dacă ai proteja animalele / Țărăncilor, e 2019 și voi purtați blană naturală/ Sper din suflet să nu fie naturală blănița...😥/ Cum să pui măi, iepuraș pe tine? / Doamne ferește, sunteți chiar lipsite de orice formă de inteligență sau bun simț. Cum să porți așa ceva? Gândește-te puțin”, au fost doar câteva dintre fotografii, însă unul dintre el a reușit să atragă atenția tuturor: „Ești însărcinată?”, după ce toată lumea a observat că Andra își ascundea burtica în spatele genții.

Fosta concurentă nu a dezvăluit nimic, așa că susținătorii săi mai au de așteptat până să afle adevărul.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri