Un concurent de la Puterea dragostei a fost descalificat: „Bărbați neasumați”


Vestea a fost dată chiar de către Andreea Mantea.


In articol:

Decizie bombă la Puterea dragostei. Unul dintre concurenți a fost eliminat astăzi, deși una dintre concurente abia aștepta să îl revadă și și-l dorea în emisiune.

Andreea Mantea a făcut anunțul care schimbă totul. Coteanu a fost descalificat, iar acest lucru înseamnă că nu mai poate fi votat de către fanii emisiunii.

Zilele trecute, Coteanu a fost surprins în timp ce era în niște ipostaze incendiare, alături de două tinere într-un pat. Acest lucru a înfuriat-o pe Andreea, care își dorea să îl cunoască mai bine. Acele imagini au înfuriat-o pe Andreea Oprica, iar în ediția de astăzi a declarat sus și tare că nici nu se mai gândește la Coteanu.

Citeste si: Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de iubit! ”S-a întâmplat de două ori”

„Nu vreau să mai vină. Bărbați neasumați”, a spus Andreea Oprica azi, iar Manuela a făcut glume pe seama înălțimii lui Coteanu.

 

Coteanu ar avea o relație acasă

Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

 

„Coteanu are relație acasă. Este cu ea de câteva luni. Chiar și o persoana din casă a primit mesaj de la el. O fată Roxana, dă mesaje fetelor să îl lase în pace. Roxano, dacă ținea la tine nu se ducea acolo. Într-o discuție pe Instagram a spus că ea este singura iubită și unica", s-a aflat despre fostul concurent.

Coteanu a fost tăguit într-o fotografie pe Instagram.

În imaginea cu pricina, o tânără s-a fotografiat goală, acoperită în zonele intime, iar în spatele ei se poate observa un bărbat dezbracat și el. În fotografie a fost tăguit chiar Coteanu, concurent în casa Puterea Dragostei.


Abonează-te pe

Citește și:

Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

Mariana de la Puterea dragoste a făcut un gest șocant în mașină, complet nemachiată! Șoferul a rămas fără cuvinte

O concurentă de la Puterea Dragostei, îndrăgostită! Ce spune despre noul său iubit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

97 MESAJE - 1 Decembrie 2021! Surprinde-ți părinţii, iubitul, bunicii, socrii, copii, soţul, profesorii, șefii sau colegii cu un mesaj de 01.12.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri