Un concurent de la Puterea dragostei a fost descalificat: „Bărbați neasumați”


Vestea a fost dată chiar de către Andreea Mantea.

Decizie bombă la Puterea dragostei. Unul dintre concurenți a fost eliminat astăzi, deși una dintre concurente abia aștepta să îl revadă și și-l dorea în emisiune.

Andreea Mantea a făcut anunțul care schimbă totul. Coteanu a fost descalificat, iar acest lucru înseamnă că nu mai poate fi votat de către fanii emisiunii.

Zilele trecute, Coteanu a fost surprins în timp ce era în niște ipostaze incendiare, alături de două tinere într-un pat. Acest lucru a înfuriat-o pe Andreea, care își dorea să îl cunoască mai bine. Acele imagini au înfuriat-o pe Andreea Oprica, iar în ediția de astăzi a declarat sus și tare că nici nu se mai gândește la Coteanu.

Citeste si: Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Citeste si: Raluca de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de iubit! ”S-a întâmplat de două ori”

„Nu vreau să mai vină. Bărbați neasumați”, a spus Andreea Oprica azi, iar Manuela a făcut glume pe seama înălțimii lui Coteanu.

 

Coteanu ar avea o relație acasă

Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

 

„Coteanu are relație acasă. Este cu ea de câteva luni. Chiar și o persoana din casă a primit mesaj de la el. O fată Roxana, dă mesaje fetelor să îl lase în pace. Roxano, dacă ținea la tine nu se ducea acolo. Într-o discuție pe Instagram a spus că ea este singura iubită și unica", s-a aflat despre fostul concurent.

Coteanu a fost tăguit într-o fotografie pe Instagram. În imaginea cu pricina, o tânără s-a fotografiat goală, acoperită în zonele intime, iar în spatele ei se poate observa un bărbat dezbracat și el. În fotografie a fost tăguit chiar Coteanu, concurent în casa Puterea Dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Răzvan Botezatu, cerut în căsătorie de iubitul lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri