Andreea Marinescu a recunoscut că s-a chinuit enorm să slăbească dupa ce a născut. "Plângeam când mă uitam în oglinzi şi nu-mi plăcea ce vedeam"


Andreea Marinescu a vorbit recent într-un interviu despre kilogramele acumulate în cele două sarcini. Ştirista recunoaşte că s-a chinuit enorm să slăbească.

Multă lume îmi spune că nu se vede, că la 38 de ani femeile sunt altfel construite. Încă îmi doresc să port mărimea 36 – 38, să arăt bine pentru mine, nu pentru alţii. Dar lucrul acesta nu e simplu şi am încercat toate curele de slăbire posibile şi imposibile. Dar nu mă pot ţine, mă chinui cu ele, merg la sală. Nu reuşesc să mă menţin.

Slăbesc până la o greutate şi le pun înapoi. Acum am 66 de kilograme. Eu îmi doresc să ajung la 58 de kilograme şi la nişte măsuri pe care le aveam înainte să nasc.

Am vreo 10 cm în plus cam peste tot şi aceste 8 kilograme cu care nu mă simt bine. După sarcina cu Armin mi-am propus să slăbesc repede, dar ce nu am luat în calcul a fost vârsta. După o anumită vârstă slăbeşti mult mai greu, acumulezi mult mai repede.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Vrei să combaţi depresia şi anxietatea? Specialistul îţi spune ce alimente îţi sunt aliaţi de nădejde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri