Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive: „Dacă nu mai există dragoste, respect, ajutor reciproc, acesta este sensul unei relații!”

Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive: „Dacă nu mai există dragoste, respect, ajutor reciproc, acesta este sensul unei relații!”
Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive: „Dacă nu mai există dragoste, respect, ajutor reciproc, acesta este sensul unei relații!”

Prezentatoarea TV le sfătuiește pe femei să nu rămână în relații în care demnitatea lor nu mai este respectată.

Andreea Marin a trecut până la vârsta de 49 de ani prin numeroase experiențe, care au format-o ca om și au ajutat-o să devină femeia care este în prezent. Vedeta de televiziune a trecut prin două divorțuri, primul fiind cel de tatăl fiicei sale, Ștefan Bănică Jr. Ulterior, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, însă căsnicia lor s-a încheiat în anul 2017, după 4 ani de mariaj.

Invitată în cadrul podcastului „Fain și Simplu”, Andreea Marin a oferit sfaturi prețioase femeilor care se află în relații în care nu se mai simt iubite și respectate.

Andreea Marin, despre decizia de a pune punct relațiilor toxice

Citește și: Andreea Marin, cuprinsă de griji încă din copilărie! Vedeta vorbește despre momentele grele prin care a trecut: „Am trecut prin necaz încă din copilărie. Am simțit-o ca pe o responsabilitate.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: A copiat-o Andreea Marin pe Marina Almășan în formatul emisiunilor realizate? Ce spune prezentatoarea TV despre invidiile de atunci. „Cum să nu se stârnească în tine o mică revoltă?”

Prezentatoarea TV susține că cel mai bun lucru pe care poate să îl facă o femeie pentru ea este să nu rămână în relații care nu mai funcționează.

De aceea, Andreea Marin le sfătuiește pe femei, în special pe mame, să pună punct atunci când simt că mariajul lor este compromis.

Acolo unde demnitatea mea nu mai este respectată, lucrurile se încheie. Eu cred că doi oameni pot și buni separat, dar distructivi împreună, dacă nu mai este respectată demnitatea unuia dintre ei. Acolo nu există să mai stai, pentru dacă tu nu te respecți pe tine, cine aștepți să te respecte? Dacă nu te simți iubită, de asemenea.

Nu e vorba doar de acest aspect. Poate că nu mai există dragoste. Dacă nu mai există dragoste, respect, ajutor reciproc, acesta este sensul unei relații, încă de la început. Chiar dacă nu ar exista cele rele, violență în familie sau alte situații negative, dar dacă nu mai există sentimente trainice pe termen lung, copilul pe care îl ai sau copiii, simt. Pentru ei nu e totul ca seara să vină acasă și mama și tata.
Uneori pentru ei este mai bine să se simtă iubit de fiecare părinte în parte, chiar dacă ei nu mai sunt împreună
.”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin, sfaturi pentru femei care se află în relații distructive
Andreea Marin[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână! Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Care este secretul Ilenei Sterp pentru o supă de găluște perfectă: „Este o rețetă simplă și delicioasă, iar copiii o adoră.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies