Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână! Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână! Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”
Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână! Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Cunoscutul bucătar a pornit de jos.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, care în ziua de astăzi se bucură de un succes considerabil în domeniul în care activează. Cu toate acestea, pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent, acesta a pornit de foarte jos.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Nicolai Tand a povestit despre peripețiile prin care a trecut de-a lungul vieții.

Nicolai Tand, vânzător de ziare în Franța

Citește și: Cine este Nicolai Tand. "Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!

La vârsta de doar 20 de ani, Nicolai Tand a plecat în Franța, pentru a-și ajuta mama din punct de vedere financiar.

Acolo a ajuns să lucreze într-o bucătărie, iar astfel și-a dezvoltat această pasiune. Până să pășească în bucătărie, însă, Nicolai Tand a trecut prin numeroase greutăți. Cunoscutul bucătar a lucrat prima dată ca vânzător de ziare.

Citește și: Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Primul meu duș, după câteva zile nespălat, m-am dus la un centru. Într-un garaj acolo era un furtun și primul meu duș în Franța a fost în acest centru, în care aveam un furtun cu apă și m-am spălat. Eram tare bucuros că nu mă spălasem de o săptămână. Eram mai mulți prieteni și mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare. Era un centru la Gare de Lyon, care era făcut de niște francezi pentru a-i ajuta pe străini, un fel de ajutor în care tu puteai să mergi să cumperi un ziar, care

era despre străini și oameni fără casă. Vorbea despre povești ale oamenilor străzilor. Acest ziar se cumpăra cu 3 franci și puteai să îl cumperi cu 10. Era un fel de business. Atunci eu am făcut rost de niște bani împrumut, am mers la gară, acum cumpărat prima dată 30 de ziare și trebuia să le vând undeva. Mi-a zis ca să le vând să caut niște magazine unde vine multă lume și să stau în fața magazinului.
Am fost și am căutat pe străzi un magazin mai retras unde nu era alt român deja
.”, a povestit Nicolai Tand.  

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Marin, cuprinsă de griji încă din copilărie! Vedeta vorbește despre momentele grele prin care a trecut: „Am trecut prin necaz încă din copilărie! Am simțit-o ca pe o responsabilitate.”

Andreea Raicu a făcut furori la plajă, la 47 de ani. Cum a apărut vedeta în vacanța din Italia FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Contabilii au dezvăluit salariul anual al Prințului William. Ce sumă încasează fiul Regelui Charles

Colpan, “pusă la zid” de Bora

Patrick a decis: "Teodora e genul meu de femeie!" Alexandra fierbe de gelozie. Tânăra nu acceptă această decizie. Aflați ce se va întâmpla, joi, 25 iulie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Rezultate admitere liceu 2024: La ce liceu am intrat? Verifică online rezultatele repartizării computerizate


Cookies