Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”
Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța! „Nu mă spălasem de o săptămână. Mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare.”

Cunoscutul bucătar a pornit de jos.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară, care în ziua de astăzi se bucură de un succes considerabil în domeniul în care activează. Cu toate acestea, pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent, acesta a pornit de foarte jos.

Invitat în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, Nicolai Tand a povestit despre peripețiile prin care a trecut de-a lungul vieții.

Nicolai Tand, vânzător de ziare în Franța

Citește și: Cine este Nicolai Tand. "Pasiunea pentru gătit o am încă de pe vremea în care mama mă lăsa de pază la oala cu fasole de pe foc!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cum să nu faci foamea? Aveam un băiat de la asociații de unde dădea de mâncare gratis, stăteam acolo până se prindeau vecinii.” Nu o să crezi ce a mâncat și unde a locuit Nicolai Tand!

La vârsta de doar 20 de ani, Nicolai Tand a plecat în Franța, pentru a-și ajuta mama din punct de vedere financiar.

Acolo a ajuns să lucreze într-o bucătărie, iar astfel și-a dezvoltat această pasiune. Până să pășească în bucătărie, însă, Nicolai Tand a trecut prin numeroase greutăți. Cunoscutul bucătar a lucrat prima dată ca vânzător de ziare.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Primul meu duș, după câteva zile nespălat, m-am dus la un centru. Într-un garaj acolo era un furtun și primul meu duș în Franța a fost în acest centru, în care aveam un furtun cu apă și m-am spălat. Eram tare bucuros că nu mă spălasem de o săptămână. Eram mai mulți prieteni și mi s-a spus că pot să fac un ban vânzând ziare. Era un centru la Gare de Lyon, care era făcut de niște francezi pentru a-i ajuta pe străini, un fel de ajutor în care tu puteai să mergi să cumperi un ziar, care

era despre străini și oameni fără casă. Vorbea despre povești ale oamenilor străzilor. Acest ziar se cumpăra cu 3 franci și puteai să îl cumperi cu 10. Era un fel de business. Atunci eu am făcut rost de niște bani împrumut, am mers la gară, acum cumpărat prima dată 30 de ziare și trebuia să le vând undeva. Mi-a zis ca să le vând să caut niște magazine unde vine multă lume și să stau în fața magazinului.
Am fost și am căutat pe străzi un magazin mai retras unde nu era alt român deja
.”, a povestit Nicolai Tand.  

Nicolai Tand, mărturisiri surprinzătoare despre primul său job în Franța
Nicolai Tand[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Marin, cuprinsă de griji încă din copilărie! Vedeta vorbește despre momentele grele prin care a trecut: „Am trecut prin necaz încă din copilărie. Am simțit-o ca pe o responsabilitate.”

Mădălina Ghenea, la un pas de un accident vestimentar. Rochia crăpată a lăsat să se vadă PREA MULT. ”Seamănă atât de mult cu Sophia Loren”

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Rebecca și Antoni, discuție în camera roșie, după dezvăluirile cu privire la Teodora. „Nu te-ai pus o clipă în locul meu.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies