Andreea Marin, mesaj neaşteptat după ce Carmen Harra a spus că se va recăsători: ”Nu înceta să crezi!”


Momentele delicate prin care a trecut după divorţ sunt acum istorie, întrucât Andreea Marin şi-a revenit şi se bucură din plin de viaţă, fiind într-o formă de zile mari.

La câteva zile după ce faimoasa prezicătoare Carmen Harra a afirmat că prezentatoarea TV se va recăsători pentru a patra oară cu un bărbat mai mic decât ea cu cinci ani, ea a reacţionat, scrie WOWbiz.ro.

Mai exact, Andreea a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le spune prietenilor ei cum reuşeşte să se menţină mereu în formă.

”Antrenează-te pentru o nouă zi. Nu obosi să investeşti în starea ta de bine. Fă tot ce îţi stă în putere să fii în cea mai bună formă a ta, zi de zi. Sănătatea ta contează, echilibrul tău, TU, ca întreg, minte, trup şi suflet. Învaţă de la natură, trăieşte în acord cu ea, observă-i legile, e cel mai bun profesor. Oferă-ţi motivaţie la început de zi şi construieşte astfel cât mai bine cu putinţă. Atitudine. Inspiraţie. Eu sunt iubire. Viaţă. Natură. Nu înceta să crezi. Hotărâre. Ia-ţi viaţa în mâini”, a scris Andreea pe contul personal de socializare.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Gabriela Cristea, mesaj impresionant în urmă cu câteva momente: „O malformație congenitală...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri