Andreea Marin, declaraţie ULUITOARE despre Violeta! Uite cum arată acum adolescenta şi ce talent ascuns are! VIDEO EXCLUSIV!


Andreea Marin, declaraţie ULUITOARE despre Violeta! Uite cum arată acum adolescenta şi ce talent ascuns are!


In articol:

Andreea Marin a ţinut un discurs impresionant la lansarea romanului "Eva", a cărui autoare este Oana Babagianu. Fosta prezentatoare tv a fost marcată de rândurile aşternute de tânăra de 29 de ani şi i-a şi mărturisit acest lucru pe scenă.

Mi-am aruncat ochii peste cartea aceasta și aș spune că este o poveste tare profundă, este o poveste asupra căreia trebuie să te apleci cu inima, cu seriozitate, cu atenție la detalii. Este o carte care te îmbrățișează și te cuprinde, este o carte ce îți cere timpul tău și atenția ta. Nu vreau să vă spun mai multe și nici Oana nu vrea să intre foarte tare în detalii, pentru că am dori să vă trezim curiozitatea. "Eva" este o poveste impresionantă a unei fetițe care pare să fi călcat cu stângul în această lume, dar, până la urmă, nu-i așa, stă în puterea noastră să ne facem destinul", a spus Andreea Marin în cadrul evenimentului de lansare.

Andreea Marin, declaraţie ULUITOARE despre Violeta! "Trăiri mult superioare celor pe care noi eram capabili să le înțelegem pe când aveam 11 ani"

Tot atunci, vedeta a povestit că fiica ei, Violeta, are o scriitură deosebită.

Mă voi întoarce acasă și îi voi povesti fetiței mele experiența de astăzi și despre tine, despre omul frumos care ești și îi voi da această carte să o citească. Poate vei spune că nu este încă pentru un copil de 11 ani și jumătate, dar eu îți voi răspunde că avem copii mult mai maturi decât eram noi la vârsta lor și că înțeleg totul, că au niște trăiri mult superioare celor pe care noi eram capabili să le înțelegem pe când aveam 11 ani. Cu siguranță va traversa experiența fetiței din carte exact așa cum ai scris-o. Și pentru că ea are talent la scris - eu i-l vad - o să-i povestesc, pentru că mi-aș dori să stea aici, pe scaunul acesta, și să fie în locul tău. O să-i povestesc valoarea acestei experiențe", a mai spus Andreea Marin.


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina vrea să părăsească “Puterea Dragostei”! “Plec acasă! M-am săturat să fiu amenințată!”

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Moș Nicolae 2020: Ce cadouri alegem pentru copii și adulți?

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6 - 12 decembrie 2020. Trei zodii, între ciocan și nicovală, sănătatea și cariera sunt în pericol

De ce să alegi intervenția de implant mamar la Swiss Clinics în această perioadă?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic duminică, 6 decembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător încep o relaţie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri