Andreea Mantea știe să vorbească și în turcă! Uite cum s-a distrat cu David în bazarul din Istanbul


Andreea Mantea și fiul ei au mers în să viziteze Bazarul Egiptean din Istanbul.

Andreea Mantea și fiul ei și al lui Cristi Mitrea, David, au mers la plimbare prin Istanbul! Frumoasa prezentatoare TV și micuțul David au mers să viziteze Bazarul Egiptean. Îmbrăcați lejer și plini de viață, cei doi au pornit ”în cunoaștere” și pentru a face cumpărături!

”Pentru el, bazarul înseamnă bomboane, foarte multe bomboane, pentru mine înseamnă ceai de slăbit, mai am doar două punguțe și am venit să-mi iau ceai și am zis să fac și vlog dacă tot se poartă”, a spus Andreea Mantea în filmuleț, cu zâmbetul pe buze.

De asemenea, frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea știe să socializeze și în limba turcă! Aflată în fața unui stand cu accesorii, vedeta a conversat cu vânzătorul, pentru a afla prețul unei genți!

Totodată, Andreea Mantea a mai mărturisit faptul că de fiecare dată când vine în Turcia, mai precis de șase ani, de atâtea ori i se face poftă de porumbul copt pe care oamenii îl prepară.

”Sunt 6 ani de când tot vin în Istanbul și vizitez și de 6 ani tot poftesc la oamenii ăștia care vând porumbul copt și niciodată nu mi-am cumpărat”, a spus râzând Andreea Mantea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Raluca Bădulescu, intervenţii estetice după izolare! "Simţeam că îmbătrâneam"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri