Andreea Lodbă își caracterizează colegii de la Survivor România! Ce spune despre personalitatea Elenei Marin, o "fecioară" născută pe 1 septembrie


După eliminarea de la Survivor România, Andreea Lodbă și-a caracterizat foștii colegi de echipă. Ce spune despre Faimoși?


In articol:

Andreea Lodbă a obținut cele mai puține voturi din partea publicului așa că a fost nevoită să părăsească Survivor România, în ciuda faptului că și-ar fi dorit să continue. După eliminare, Faimoasa a vorbit despre foștii colegi din Republica Dominicană.

Andreea Lodbă își caracterizează colegii de la Survivor România

Andreea Lodbă nu se aștepta să plece atât de repede de la Survivor România, însă drumul ei s-a oprit și Faimoasa a trebuit să se întoarcă pe plaiurile mioritice.

„Se pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. 

Citeste si: Cucu de la Survivor, discurs emoţionant despre Zanni: "Mi-am dat seama că tremură tot şi plânge"

andreea lodba despre survivor romania
Andreea Lodbă ar fi dorit să continue experiența Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Lodba]

Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. 

Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari.  Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție”, a declarat Andreea Lodbă.

După eliminare, Andreea Lodbă și-a spus părerea despre foștii colegi din echipa Faimoșilor și a recunoscut cum s-a înțeles cu fiecare în parte.

Citeste si: Andreea Lodbă, declarații neașteptate despre Elena Marin după eliminarea de la Survivor România

Cosmin: Înger păzitor. El a fost cel care a sărit după mine în bazin, îi mulțumesc mult.

Culiță: Tata Culi, să-i dea Dumnezeu sănătate! Suflet bun, el era cel care avea grijă de toate pe insulă.

Elena Marin: Mult bun simț.

O apreciez pentru că e extrem de greu pentru o femeie să faci față acolo.

Zanni: Zanni e fenomenal, nu am ce să îi reproșez. Când echipa era cu vibe scăzut ne făcea să râdem, reușea să ne aducă zâmbetul pe buze.

andreea lodba declaratii colegii faimosi
Andreea Lodbă și-a caracterizat colegii Faimoși după eliminarea din competiție[Sursa foto: Instagram Andreea Lodba]

Sebi: Antrenor a fost pentru mine. A mers cu mine pe majoritatea traseelor, a strigat la mine ca un antrenor, eu așa l-am simțit și îi mulțumesc tare mult pentru asta.

Raluca: Pot să spun că e vulcanică, dar am reușit să o cunosc și mi-am dat seama că e foarte sufletistă. A avut acea divergență cu Culiță și îmi spunea că se gândește la mama ei și știa că se consumă.

Ștefan: E vulcanic, dar e un suflet bun, m-a încurajat foarte mult pe traseu. Reacționează la nervi, dar apoi îi pare rău.

Cucu: L-am simțit ca pe un frate. Împreună cu el am plecat în competiție, cu el m-am simțit cel mai bine, am împărtășit foarte multe în comun și mi-am dat seama că venim cam din aceeași zonă.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Celebra Cori Grămescu a pierdut două sarcini la vârsta de 37 de ani. Cum arată aceasta după ce 6 luni a suferit de depresie

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Culiță Sterp și Daniela Iliescu, noi detalii despre băieţelul lor: „Este un bebe mare, dar...”

Andrei Dascălu, favoritul publicului la Survivor România 2021! Cum arată tânărul boxer după patru luni în Republica Dominicană

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România. Cum arăta în urmă cu 8 ani

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Când se plantează lavanda
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri