CITEȘTE: Câţi bani cere Culiță Sterp la o nuntă. Ce tarif are artistul după participarea la Survivor România


Ce tarif are Culiță Sterp pentru o nuntă, după ce i-a crescut popularitatea


In articol:

Culiță Sterp a fost descalificat din competiția fenomen a postului Kanal D, Survivor România 2021. Dorinţa lui a fost de a ajunge acasă lângă Daniela Iliescu, mama copilului său.

La jumătatea lunii iunie este termenul naşterii, iar Culiță Sterp şi Daniela îşi pot ţine în braţe primul băieţel.

Câţi bani cerea Culiță Sterp la o nuntă, înainte de pandemie

Preturi lautari nunta
Culiță Sterp La Survivor [Sursa foto: Instagram]

La ieşirea din concursul supravieţuirii, artistul de muzica de petrecere a precizat: “Înainte de toate vreau să spun şi eu ceva. Vreau să îmi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă şi tuturor celor de aici… Nu cer milă nimănui, cer doar înţelegere! Vreau să spun că din secunda asta, eu, Culiță Sterp nu mai intru pe niciun traseu Survivor, până nu ajung acasă..

alături de copilul meu şi soţia mea. Nu ştiu cum o să se realizeze acest lucru, dar eu nu mai intru pe niciun traseu. Nu vreau să plec iarăşi prin jungla cum am plecat zilele trecute. Vreau să se găsească o soluţie să plec acasă, dacă nu.. o să fiu nevoit să plec din nou prin junglă. Şi o să-mi asum orice risc de data asta. Nu mă mai interesează! Vreau să ajung la o urmă de civilizaţie şi iau legătura cu ea, ca să pot ajunge acasă! Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu! Sper să fiu înţeles de oameni şi de
echipa… Şi să nu fiu judecat de nimeni! Vă mulţumesc frumos!”
, a comentat faimosul Culiță Sterp.

Culiță Sterp a devenit cunoscut cu mult timp, înaintea competiţiei Survivor România. Urmărit de sute de mii de fani, acesta mereu îi ţinea la curent cu tot ceea ce se întâmpla în viaţa lui. Odată cu participarea lui la emisiune, popularitatea cântăreţului a crescut peste noapte.

Începutul anului 2020 a fost o lovitură dură pentru Culiță Sterp, dar şi pentru artiştii de pe întreg globul pământesc. Pandemia le-a restricţionat activitatea şi multora le-a fost greu să supravieţuiască cu mai puţin... decât erau obişnuiţi. Până anul trecut, Culiță Sterp cerea un onorariu de 4000 de euro pentru a cânta la o nuntă. Aceşti bani erau împărţiţi cu ceilalţi colegi de trupă.

Citeste si: Culiță Sterp și-a văzut nepoata pentru prima oară după eliminarea de la Survivor România

Ce tarif avea culita sterp pentru o nunta
Culiță Sterp la iesirea din competitia Survivor [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Adelina Damian este concurenta nominalizată la Survivor România pe 4 iunie 2021. Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Cât cere Culiță Sterp la o nuntă. Care este noul tarif după ce i-a crescut popularitatea

În acest an, Culiță a mărit tariful pentru o cântare în cadrul unei nunţi. Raul Zeța, managerul artistic al cântărețului a precizat noua sumă de bani. Conform unui interviu acordat pentru Fanatik.ro, bărbatul a precizat: Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Dar, vine cu formația... șase sau șapte persoane. Normal... ține toată nunta, cântă toată noaptea ”. 

În urma informaţiilor contabile depuse de firma lui Culiță Sterp la finele anului 2019, artistul a avut un profit net de 66,558 lei. Cifra lui de afaceri a fost de 93,755 lei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp de la Survivor România 2021 are probleme de sănătate

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Culiță Sterp și-a văzut nepoata pentru prima oară după eliminarea de la Survivor România

Daniela Iliescu a avut contracţii puternice! "Fotbalist îl facem"

Ion Șmecherul s-a stins din viață foarte tânăr! Câți ani avea, de fapt, protejatul familiei Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri