Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor România 2021. Ce i-a șoptit la ureche Sebastian Chitoșcă?


Andreea Lodbă din echipa Faimoșilor a părăsit competiția Survivor România 2021. Ce mesaj i-a transmis Sebastian?


In articol:

Zanni și Albert Oprea au fost favoriții publicului la Survivor România 2021, astfel că au avut dificila misiunea de a nominaliza concurenți în cursa spre eliminare. Astfel, cea care a plecat acasă din echipa Faimoșilor a fost Andreea Lodbă, pentru care misiunea din Republica Dominicană a luat sfârșit. Cu toate acestea, înainte de a pleca, Sebastian Chitoșcă i-a transmis la ureche un mesaj emoționant.

Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor România 2021. Ce i-a șoptit la ureche Sebastian Chitoșcă?

Andreea Lodbă din echipa Faimoșilor a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că a trebuit să părăsească competiția Survivor România 2021.

Actrița și-ar fi dorit să continue lupta, dat fiind faptul că nu a dat tot ce-a putut, conform spuselor ei, însă publicul a fost cel care a decis soarta concurentei.

Citeste si: Marilena de la Survivor România, concurentă la Puterea Dragostei? Războinica a făcut un anunț neașteptat: „M-am gândit…”

andreea lodba survivor romania
Andreea Lodbă a fost dezamăgită după eliminarea de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Andreea Lodba]

„Se  pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-a ș fi  dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei. 

Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari.

Citeste si: Ana Porgras, geloasă din cauza Războinicelor? Zanni a dezvăluit tot adevărul!

Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”, a declarat Andreea Lodbă.

andreea lodba faimosi
Andreea Lodbă a primit un mesaj de la Sebastian Chitoșcă după eliminare[Sursa foto: Instagram Andreea Lodba]

Înainte de a pleca, Sebastian Chitoșcă a fost cel care i-a șoptit Faimoasei câteva cuvinte de îmbărbătare, asta pentru a-și recăpăta încrederea în sine.

"Ai grijă de tine. Stai liniștită, ești o fată minunată. Ai făcut tot ce a ținut de tine aici, ești un om extraordinar. Fii puternică", a spus Sebastian.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Lobdă a fost eliminată de la Survivor România 2021 pe 30 mai 2021

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Bogdan Mocanu are planuri serioase cu iubita sa: „I-am cunoscut părinții”

Culiță Sterp a anunțat când revine în România, din Republica Dominicană

Adelina Damian a fost nominalizată la Survivor România pe 29 mai 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri