Adelina Damian a fost nominalizată la Survivor România pe 29 mai 2021


Survivor România 2021 - 29 mai 2021. Cine a pierdut jocul de imunitate de sâmbătă seara, pe data de 29.05.2021


In articol:

Ediţia emisiunii Survivor România 2021 din data de 29 mai 2021, a avut în plan principal o serie de schimbări în cadrul echipelor de la Faimoşi şi Războinici. Cu o zi în urmă, înainte de a începe primul joc de imunitate al săptămânii, Culiță Sterp a fost descalificat din concursul de pe tărâmurile Republicii Dominicane. Decizia acestuia a fost luată într-un moment deosebit al vieţii lui, naşterea primului său copil. În ultima ediţie, Culiță Sterp le-a făcut câteva mărturisiri fiecărui concurent din tabăra Faimoşilor. Momentul a fost foarte emoţionant pentru concurenţii din echipa Faimoşilor şi mulţi dintre ei, cu greu şi-au stăpânit lacrimile. În cele din urmă, Culiță şi-a luat rămas bun şi de la Războinici.

cine a fost nominalizat la survivor aseara 29 mai 2021

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 28 mai 2021

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România 2021 pe 29 mai 2021

Al doilea joc de imunitate al săptămânii a reprezentat un traseu pe apă. Dificultatea a fost mare pentru concurenţii care nu au avut un punct forte în privinţa înotului.

Finalul probei reprezenta spargerea a trei panouri de ceramică, în timp ce acestea se roteau. În concurs au intrat din fiecare echipă, trei băieţi şi două fete. După un scor de 10-5, Faimoşii şi-au adjudecat premiul acestui joc de imunitate. Revanşa a fost câştigată de echipa roşie, după primul joc în care au pierdut imunitatea.

Andreea Lobdă a obţinut ultimul punct decisiv la jocul de imunitate.

Aceasta, nu şi-a pierdut speranţa de a rămâne în concurs, mai ales după ce a fost nominalizată de Faimoşi pentru a fi eliminată. „Mă simt foarte bine, deși sunt nominalizată, asta nu mă face să fiu delăsătoare. Astăzi am simțit că echipa a jucat pentru șansa mea. Mai am o șansă să plece cineva de la Războinici”, a precizat actriţa.

Aflaţi în faţa consiliului, Războinicii au făcut nominalizările. Vizibil dezamăgiţi pentru pierderea jocului, aceştia au votat.

Marius Crăciun: “Am avut o zi foarte proastă, sunt dezamăgit de mine, nu mă așteptam să arunc așa prost. Doar cu Zanni am adus punctul când am fost mai concentrat. Fiecare dintre noi a pierdut două puncte. Traseul ne-a avantajat, dar nu și finalul. Vor fi jocuri și jocuri care vor fi de natura asta, dar nu suntem dezamăgiți, pentru că avem șanse de 50% să rămână o persoană de la noi în competiție.”

Maria Chițu: “Nu pot să spun că traseul a fost mai potrivit pentru noi sau pentru ei. Mi-a plăcut traseul și finalul, fiecare a dat tot ce a putut. La a patra intrare m-am simțit obosită și nu mai aveam forță să arunc, ceea ce nu s-a mai întâmplat. Andreea a fost mai odihnită, la a doua intrare.”

Cine a fost nominalizat la Survivor România 2021 pe 29 mai 2021

Citeste si: Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

Cine a fost propus spre eliminare la survivor aseara 29 mai 2021

Citeste si: Cucu de la Survivor România se întoarce în România! A făcut anunțul

Adelina Damian, a adunat cele mai multe voturi şi riscă să iasă din concursul Survivor România 2021. În urma primirii sentinţei de la Daniel Pavel, aceasta a precizat: „Mă încearcă și un plâns și un râs, e foarte ciudat. Există în viață lucruri interesante și lucruri importante. Cumva maturizarea a venit când am știut să fac diferența dintre lucrurile interesante și cele importante. Mi-am dat seama că pentru lucrurile interesante nu trebuie să te enervezi, să te superi, trec, ai experimentat acel lucru. Când e vorba de lucrurile importante este altceva. Când am venit la Survivor România am luat-o ca pe o experiență interesantă și după o lună a devenit importantă pentru mine. Deși sunt conștientă de această nominalizare, când îți vezi numele acolo e un sentiment ciudat. Sper că oamenii de acasă să fie alături de noi și să țină această echipă de cinci Războinici fantastici mai departe”, a comentat Adelina.


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Lobdă a fost nominalizată la Survivor România pe 28 mai 2021

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

Cucu de la Survivor România se întoarce în România! A făcut anunțul

„Am fost privilegiată” Cum a fost ajutată Iulia Vântur de Salman Khan

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
3 hobby-uri pe care poți să le încerci pe timpul verii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri