Andreea Lobdă a fost eliminată de la Survivor România 2021 pe 30 mai 2021


Survivor România 2021 - 30 mai 2021. Ce concurent a părăsit competiția supraviețuirii în junga dominicană, aseară


In articol:

Ultima ediţie de duminică seara, 30 mai 2021 de la Survivor România 2021 a surprins momente de tot felul. Jocul de comunicare este unul dintre cele mai aşteptate jocuri de către concurenţii de la Faimoşi şi Războinici. Lupta se dă pe traseu, cu ultimele lor forțe, pentru a câştiga marele premiu: comunicarea cu persoanele dragi de acasă. Această bătălie a fost prima, după momentul de unificare al echipelor de culoare roşie şi albastră.

Daniel Pavel: „Jocul de comunicare este cel mai aşteptat cu cea mai mare emoţie în suita de jocuri de la Survivor România 2021! Ştim ce sunt jocurile de imunitate şi însemnătatea lor, ştim ce înseamnă recompensa în contextul Survivor, dar comunicarea...

vine cu un bagaj de emoţii extraordinar. Ambele echipe pot vorbi cu persoane dragi, în situaţia în care câştigă!”

Cine a câștigat jocul de comunicare la Survivor România 2021 pe 30 mai 2021

cine a castigat jocul de comunicare aseara la survivor

Traseul a fost exclusiv la sol, dispus în paralel cu ţărmul mării Caraibelor. Punctul final era marcat de introducerea unor mingi, în coşurile special amenajate la o distanţă considerabilă faţă de concurenţi.

Scorul a fost strans intre Faimoşi şi Razbonici. Finalul a fost de 10-8 pentru.... Faimoşi. Andreea Lobdă a învins-o pe Adelina Damian. Cele două au fost propuse pentru eliminarea din concursul Survivor România. Lacrimi de bucurie au curs pe obrajii concurenţilor de la Faimoşi, la auzul vocilor dragi şi calde de acasă.

La consiliu de eliminare favoritul publicului de la Faimoşi a fost Zanni.

Acesta l-a votat pe Ştefan Ciuculescu, pentru a fi eliminat din concursul supravieţuirii în junglă. De la Razbonici, favoritul publicului a fost din nou, Albert Oprea. Concurentul echipei albastre l-a votat pe Marius Crăciun. 

Albert: „Nu voi vota din punct de vedere sportiv sau social, pentru că nu am cum. Votul meu va merge către Marius. Am încercat să gândesc acest vot strategic pentru echipă, pentru că nu am ce să-i reproșez social sau din punct de vedere sportiv. În câmp ne înțelegem bine, dar în ultimele săptămâni el a fost dintre cei trei pe care îmi rămâne să-i nominalizez cel mai votat. Am vorbit cu el înainte”, a spus Albert Oprea. 

Cine a fost eliminat de la Survivor România 2021 pe 30 mai 2021

Citeste si: Culiță Sterp a anunțat când revine în România, din Republica Dominicană

cine a plecat de la survivor 30 mai 2021

Citeste si: Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 29 mai 2021

În urma voturilor publicului, concurenta ce a obținut cele mai puţine voturi a fost… Andreea Lobdă, actrița din serialul „Moldovenii” de la Kanal D.

„Se  pare că nu-și mai au rost cuvintele acum. Sentimentul e foarte puternic, emoția e foarte puternică. După cum am spus, mi-aș fi  dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui. Sunt conștientă că am venit mult mai târziu în competiție față de colegii mei și nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei.

Totodată sunt împăcată că am luat parte la toată aventura. Am învățat extrem de multe lucruri, am conviețuit alături de oameni extraordinari. Mă bucur că le-am auzit poveștile de viață, care m-au inspirat și mi-au oferit o lecție. Mă bucur că am reușit la Survivor să-mi depășesc limitele, am învățat să înot. Cosmin mi-a oferit sprijinul lui, mi-a sărit de multe ori în ajutor când am fost pe trasee. Sebi, Zanni, Ștefan, Raluca, Elena m-au susținut. Le mulțumesc pentru tot sprijinul”, a declarat Andreea Lobdă.


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp a anunțat când revine în România, din Republica Dominicană

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Andreea Lobdă a fost nominalizată la Survivor România pe 28 mai 2021

Cine a fost eliminat la Survivor România pe 28 mai 2021

Bani în plus pentru femeile ieșite la pensie! Ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a primi sumele în conturi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Laura Cosoi, fotografii adorabile cu cele două fetițe! În ce ipostază inedită s-au afișat

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri