Andreea Esca, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“! Ce s-a întâmplat apoi?


Andreea Esca, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“! Ce s-a întâmplat apoi?

Viaţa Andreei Esca a fost, de cele mai multe ori, învăluită în mister, vedeta dorind să ţină departe de ochii lumii lucrurile care nu trebuie să fie publice.

Recent, însă, Andreea Esca pare să-şi fi schimbat puţin strategia, iar în una dintre cărţile pe care vedeta TV a scris-o a vorbit despre intimităţile ei. Potrivit tabloidelor, care au făcut publice pasaje din carte, se pare că prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri incredibile despre primii bărbaţi din viaţa ei.

Citeste si: Mihai Constantinescu, 50 de zile de comă. Care este starea artistului

Citeste si: Lucian Viziru, o nouă viață printre străini. Motivul pentru care acesta a părăsit showbiz-ul

Citeste si: Ramona Olaru a divorțat oficial de soțul ei! Cum s-a fotografiat la notar

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea.

Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru. Primul, adică primul cu care facem dragoste. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită?». Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescenţă de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieşeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.
Mă iubeşte prea mult şi nu mai rezistă să fim despărţiţi de acest impediment. Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit
“, a spus Andreea Esca.


Abonează-te pe

Citește și:

Ramona Olaru a divorțat oficial de soțul ei! Cum s-a fotografiat la notar

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Mihai Constantinescu, 50 de zile de comă. Care este starea artistului

Lucian Viziru, o nouă viață printre străini. Motivul pentru care acesta a părăsit showbiz-ul

CITEȘTE: Cu ce se scot PETELE de pe HAINE ALBE

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

CITEȘTE: Cum se scot petele de CAFEA de pe hainele preferate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri