Andreea de la Puterea dragostei își dorește să revină în casă pentru un concurent: „Mi se face pielea de găină”

Andreea de la Puterea dragostei
Andreea de la Puterea dragostei vrea să revină

Tânăra a fost impresionată de comportamentul unuia dintre foștii săi colegi. Pentru cine ar vrea să revină în competiție.

La numai câteva zile după ce a plecat din casa Puterea dragostei, Andreea și-ar dori să revină în competiție. Fosta iubită a lui Marinescu vrea să fie din nou concurentă, după ce a aflat mai multe lucruri despre unul dintre concurenți.

Vestea că fratele Biancăi, Cristian Comănici a ales să plece în locul ei, a impresionat-o profund pe Andreea. Tânăra a reușit să mai rămână câteva săptămâni, timp în care s-a apropiat de Cristian Marinescu și chiar au format un cuplu timp de câteva zile.

Citeste si: Larisa Judele de la "Puterea Dragostei" a fost hărțuită! Cine este bărbatul misterios?!

Andreea de la Puterea dragostei are o legătură strânsă cu susținătorii săi, care își doresc să știe cât mai multe lucruri din viața ei. La întrbarea dacă și-ar mai dori să revină în casa Puterea dragostei, Andreea a avut un răspuns neașteptat:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Doar pentru Comănici Cristian. De când am ieșit din casa PD, am descoperit atât de multe lucruri...interesante...despre el, încât mi se face pielea de găină numai când mă gândesc...”, a scris Andreea de la Puterea dragostei pe contul său de Instagram, alături de o inimioară.

Andreea de la Puterea dragostei
Andreea de la Puterea dragostei, mesaj despre Cristian Comănici[Sursa foto: Instagram]

Cei doi nu s-au înțeles deloc bine în perioada în care au fost concurenți la Puterea dragostei, mai ales că Andreea își petrecea tot timpul cu Marinescu, iar Cristian se afla mereu în preajma Marianei.

Citeste si: Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

Cristian Comănici vrea să formeze un cuplu cu Mariana

Cât timp s-a aflat Cristian Comănici în România pentru a rezolva niște probleme personale, Mariana s-a apropiat din ce în ce mai mult de Rareș, lucru care l-a descumpănit pe fratele Biancăi.

Acesta a dezvăluit încă din prima săptămână că singura fată care i-a atras atenția este Mariana și că a început să vorbească din ce în ce mai mult cu ea, după ce și-a dat seama că are sentimente pentru ea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

După despărțirea de iubit se mută din oraș. Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", decizie radicală

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies