Andreea de la Puterea dragostei își dorește să revină în casă pentru un concurent: „Mi se face pielea de găină”

Andreea de la Puterea dragostei

Tânăra a fost impresionată de comportamentul unuia dintre foștii săi colegi. Pentru cine ar vrea să revină în competiție.

La numai câteva zile după ce a plecat din casa Puterea dragostei, Andreea și-ar dori să revină în competiție. Fosta iubită a lui Marinescu vrea să fie din nou concurentă, după ce a aflat mai multe lucruri despre unul dintre concurenți.

Vestea că fratele Biancăi, Cristian Comănici a ales să plece în locul ei, a impresionat-o profund pe Andreea. Tânăra a reușit să mai rămână câteva săptămâni, timp în care s-a apropiat de Cristian Marinescu și chiar au format un cuplu timp de câteva zile.

Citeste si: Larisa Judele de la "Puterea Dragostei" a fost hărțuită! Cine este bărbatul misterios?!

Andreea de la Puterea dragostei are o legătură strânsă cu susținătorii săi, care își doresc să știe cât mai multe lucruri din viața ei. La întrbarea dacă și-ar mai dori să revină în casa Puterea dragostei, Andreea a avut un răspuns neașteptat:

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

„Doar pentru Comănici Cristian. De când am ieșit din casa PD, am descoperit atât de multe lucruri...interesante...despre el, încât mi se face pielea de găină numai când mă gândesc...”, a scris Andreea de la Puterea dragostei pe contul său de Instagram, alături de o inimioară.

Andreea de la Puterea dragostei
Andreea de la Puterea dragostei, mesaj despre Cristian Comănici[Sursa foto: Instagram]

Cei doi nu s-au înțeles deloc bine în perioada în care au fost concurenți la Puterea dragostei, mai ales că Andreea își petrecea tot timpul cu Marinescu, iar Cristian se afla mereu în preajma Marianei.

Citeste si: Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

Cristian Comănici vrea să formeze un cuplu cu Mariana

Cât timp s-a aflat Cristian Comănici în România pentru a rezolva niște probleme personale, Mariana s-a apropiat din ce în ce mai mult de Rareș, lucru care l-a descumpănit pe fratele Biancăi.

Acesta a dezvăluit încă din prima săptămână că singura fată care i-a atras atenția este Mariana și că a început să vorbească din ce în ce mai mult cu ea, după ce și-a dat seama că are sentimente pentru ea.Citește și:

Larisa Judele de la "Puterea Dragostei" a fost hărțuită! Cine este bărbatul misterios?!

Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

ego.ro Sfatul neașteptat primit de Nuami Dinescu de la scriitoarea Ileana Vulpescu: 'M-a iubit'

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies