Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"


La scurt timp după intrarea în casă Andreei, s-a dizolvat și cuplul pe care îl foma alături de Marinescu!


In articol:

Nebănuite sunt căile iubirii în emisiunea fenomen care pune pe jar concurenții, dar şi...telespectatorii. În casa Puterea Dragostei,  în urmă cu puţin timp, Andreea a reintrat în cursa pentru premiu, dupa o descalificare a Mihaelei.

Cu surle si trâmbiţe, Cristina Mihaela a anunţat intrarea Andreei în casă, dar atitudinea colegelor nu a fost cea anticipată.

 

Citeste si: Un nou cuplu în casa Puterea dragostei! Marinescu și Andreea s-au sărutat și și-au oficializat relația în camera roșie!

 

În emisiune, Cristina Mihaela a anunțat: “Eu am mereu bombe, dar sunt bombe care chiar au originile în trecut.

Întrucât Mihaela a decis să plece nefiind eliminată, iar Andreea a fost eliminată deși nu își dorea acest lucru.. la fel cum am făcut în trecut pentru anumiți concurenți, am decis să dăm o șansă cuplului Marinescu – Andreea. Andreea se va reîntoarce în casă, așadar primiți-o cum se cuvine!”, anunța prezentatoarea emisiunii.

 

La momenutul respectiv, concurentele de la Puterea Dragostei au

părăsit instant platoul, având o atitudine nu tocmai potrivită faţă de prezentatoare. În spatele platoului, scandalul a pornit, fetele nemaiputând să se abţină de la comentarii cu privire la revenirea Andreei. Mai mult decât atât, câteva dintre concurente au ameninţat-o pe protagonista noastră.

Singurul care a întâmpinat-o cu braţele deschise a fost... Marinescu! Pentru că spiritele erau încinse în casa fetelor de la atâtea comentarii rautacioase, după doar o săptămână, Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei

Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei!

Citeste si: Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”

Tensiunea și intrigile și-au spus cuvântul!

Înainte de a părăsi casa, Andreea s-a despărţit de Marinescu şi i-a sugerat că şi-ar dori să-i fie prietenă.  Alexandra: "Andreea ti-a dat papucii!".

Marinescu a reacţionat, ofensat: “Ea mi-a dat papucii? Cand mi-a dat cu "Flit"?! Eu i-am spus Andreei fix aşa "În momentul în care tu o să pleci din casă, sunt sigur că nu o să mai formăm niciun cuplu în exterior! Ai înţeles?! Motivul pentru care a plecat ea... a fost din cauza voastră!"

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Ce studii are Jador și ce își dorea să devină în viață! "Când eram mic îmi dorem să devin ..."

Bianca de la Puterea dragostei și Ella, în război din cauza lui Livian: „Nu ai avut șansa la el”

NOTEAZĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri