Ce studii are Jador și ce își dorea să devină în viață! "Când eram mic îmi dorem să devin ..."


Jador a fost impulsionat pentru a lua BAC-ul deoarece i s-a promis o piesă!


In articol:

Jador a dezvăluit că este un simplu băiat de la țară ce a copilărit într-un sat de lângă Bacău. Invitat într-o emisiune live pe online, acesta a avut o sinceritate debordantă și a vorbit despre viață grea pe care a trăit-o și studiile pe care le-a făcut.

Admirat și poate mult invidiat de către mulți artiști ai momentului care nu mai apar cu nimic nou, Jador a vorbit deschis despre cum a cunoscut faima. Fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei a precizat că acest show a fost rampa lui de lansare către publicul larg. Fiind un copil de la țară nu avea un orizont bine format în privința studiilor iar cel care i-a deschis ochii a fost unchiul lui, care practic l-a îndemnat să încheie liceul cu ultima treaptă și anume, examenul maturității.

Citeste si: Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

Impulsionat de unchiul sau să își termine studiile, Jador a terminat cu brio inclusiv masteratul!

Pepe si Jador la interviu
Pepe si Jador la interviu[Sursa foto: Captură YouTube]

“Un unchi mi-a zis ce să fac! Trebuie să iei și tu BAC-ul și eu nu ma gandeam la chestiile astea. Aveam potențial și învățam bine la școală, dar nu mă gândeam mai departe. Și unchiul mi-a zis că trebuie să fac ceva cu viața mea. Mi-a spus că îmi face o melodie dacă iau BAC-ul! Și m-am pus pe învățat! Și am luat BAC-ul și am venit la facultate aici la ASE. Am terminat facultatea am dat la master, am terminat masterul!

Degeaba am școala că nu îmi folosteste la nimic, ba da.. mi-a folosit mai mult în expirmare. M-am cizelat, sincer să fiu. Mai am 4 frați și eu trebuie să am grijă de ei. Cea mai mare realizare a mea este că am reușit să cânt. Eu am plecat la facultate, dar scopul meu era să cânt. Dupa ce mi-a făcut piesa, au apărut problemele și apoi m-am dus la emisiune și … m-am îndrăgostit de o fată.. La emisiunea Puterea dragostei. Și apoi m-am îndrăgostit de alta și tot așa… Sunt iubăret rău! De asta mă cheamă Jador că am îndrăgostesc ușor!

Jador la Puterea Dragostei
Jador a fost concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Dacă nu aș fi avut dragostea pentru muzică nu m-aș fi ambiționat să iau BAC-ul, pe mine asta m-a ambiționat! Probabil aș fi ajuns prin Germania sau Italia la vreo muncă, nu știu.. Dar eu mi-aș fi dorit să fiu preot! Când eram mic eram țârcovnic. Am cântat la strană.”

Citeste si: Jador se întoarce în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

 

Cu o modestie aparte a precizat că el nu ajuns sus și lucrul acesta îl poate spune atunci când o să aibă propria familie.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ruby așteaptă un copil? Cântăreața a spus tot adevărul

Jador se întoarce în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Bianca de la Puterea dragostei și Ella, în război din cauza lui Livian: „Nu ai avut șansa la el”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri