Ce studii are Jador și ce își dorea să devină în viață! "Când eram mic îmi dorem să devin ..."


Jador a fost impulsionat pentru a lua BAC-ul deoarece i s-a promis o piesă!


In articol:

Jador a dezvăluit că este un simplu băiat de la țară ce a copilărit într-un sat de lângă Bacău. Invitat într-o emisiune live pe online, acesta a avut o sinceritate debordantă și a vorbit despre viață grea pe care a trăit-o și studiile pe care le-a făcut.Admirat și poate mult invidiat de către mulți artiști ai momentului care nu mai apar cu nimic nou, Jador a vorbit deschis despre cum a cunoscut faima. Fostul concurent al emisiunii Puterea dragostei a precizat că acest show a fost rampa lui de lansare către publicul larg. Fiind un copil de la țară nu avea un orizont bine format în privința studiilor iar cel care i-a deschis ochii a fost unchiul lui, care practic l-a îndemnat să încheie liceul cu ultima treaptă și anume, examenul maturității.

Citeste si: Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

Impulsionat de unchiul sau să își termine studiile, Jador a terminat cu brio inclusiv masteratul!

Pepe si Jador la interviu
Pepe si Jador la interviu[Sursa foto: Captură YouTube]

“Un unchi mi-a zis ce să fac! Trebuie să iei și tu BAC-ul și eu nu ma gandeam la chestiile astea.

Aveam potențial și învățam bine la școală, dar nu mă gândeam mai departe. Și unchiul mi-a zis că trebuie să fac ceva cu viața mea. Mi-a spus că îmi face o melodie dacă iau BAC-ul! Și m-am pus pe învățat! Și am luat BAC-ul și am venit la facultate aici la ASE. Am terminat facultatea am dat la master, am terminat masterul!

Degeaba am școala că nu îmi folosteste la nimic, ba da..

mi-a folosit mai mult în expirmare. M-am cizelat, sincer să fiu. Mai am 4 frați și eu trebuie să am grijă de ei. Cea mai mare realizare a mea este că am reușit să cânt. Eu am plecat la facultate, dar scopul meu era să cânt. Dupa ce mi-a făcut piesa, au apărut problemele și apoi m-am dus la emisiune și … m-am îndrăgostit de o fată.. La emisiunea Puterea dragostei. Și apoi m-am îndrăgostit de alta și tot așa… Sunt iubăret rău! De asta mă cheamă Jador că am îndrăgostesc ușor!

Jador la Puterea Dragostei
Jador a fost concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Dacă nu aș fi avut dragostea pentru muzică nu m-aș fi ambiționat să iau BAC-ul, pe mine asta m-a ambiționat! Probabil aș fi ajuns prin Germania sau Italia la vreo muncă, nu știu.. Dar eu mi-aș fi dorit să fiu preot! Când eram mic eram țârcovnic. Am cântat la strană.”

Citeste si: Jador se întoarce în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

 

Cu o modestie aparte a precizat că el nu ajuns sus și lucrul acesta îl poate spune atunci când o să aibă propria familie.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Jador a vorbit despre dramele debutului în muzică! "Am fost înjurat, batjocorit, scuipat, umilit! Am cântat pentru bomboane!"

ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor

Ruby așteaptă un copil? Cântăreața a spus tot adevărul

Jador se întoarce în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Bianca de la Puterea dragostei și Ella, în război din cauza lui Livian: „Nu ai avut șansa la el”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de marti, 21 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri