Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” are o nouă iubită?! De cine s-a îndrăgostit cel mai iubit bărbat din casa iubirii?

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu
Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați concurenți, asta și datorită calităților sale fizice. După despărțirea de Andreea, concurentă care a ales să se descalifice, tânărul flirtează cu o tânără la fel de frumoasă ca fosta sa iubită.

Deși cu mai puțin de o săptămâna în urmă a pus punct relației cu Andreea, Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” nu pierde vremea și s-a reorientat deja către o tânără superbă, care se pare că l-a și cucerit deja. Chipesul concurent de la „Puterea Dragostei”, în vârstă de doar 23 de ani, este extrem de atras de nimeni alta decât Aya, colegă de platou în același show matrimonial. Absolvent al Universității de Educație Fizică și Sport, Cristian Marinescu a intrat repede în vizorul celorlalte concurente, date fiind calitățile fizice pe care le posedă.

Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei
Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru a contribui la formarea unor noi cupluri în casa iubirii, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, le-a lansat concurenților o provocare. Și, dat fiind faptul că adevărul se spune sub formă de glumă, tinerii au scris cu ajutorul unor tablete numele persoanelor de care sunt atrași și, deopotrivă, cu care cred că ar putea construi un viitor.

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostit de Aya?!

În platou, Cristian Marinescu și Aya au început să comenteze și să își facă ochi dulci unul, altuia, adresându-și totodată

complimente și încurajări.

Pentru că o caracteristică a lui este faptul că niciodată nu spune lucrurile pe nume și folosește un mod voalat, Marinescu face câteva remarci: “Da, sunt tot un zâmbet! Ești o femeie frumoasă, dar nu pot să trec… de treaba asta… de ambalaj! Că nu am ce să văd Aya!”

Flirt intre Cristian Marinescu si Aya
Flirt intre Cristian Marinescu si Aya[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Aya: “Păi nici măcar nu ai încercat!”

Marinescu: “Am încercat să observ anumite chestii aici!”

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", adevărul halucinant despre scandalul dintre Andra Volos și Ella!

În timp ce colegii lor de platou abordaseră alte teme, când nimeni nu era atent, cel mai probabil, Aya i-a trimis pupici dulci lui Cristian Marinescu.

Fața plină de zâmbet a spus totul și a fost, cu siguranță, definiția faptului că lui Cristian de la „Puterea Dragostei” i s-au cam aprins călcâiele după colega sa!

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu
Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Acesta a strigat: “Să ne pună o melodie?!”. Nici nu au așteptat mult că în toată casă răsună cântecul de generic al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Interesant pentru cei din jur a fost faptul că lui Jitaru nu prea i-a plăcut ce a văzut și a trebuit să facă față răutăților colegilor de platou.

Citeste si: Roberto a părăsit casa "Puterea Dragostei", în lacrimi! Cristian Comănici a revenit zâmbind!

In tot acest timp am remarcat o tensiune în cuplul format din Alexandru și Andrada.

Irascibili amândoi, concurenții de la „Puterea Dragostei” și-au aruncat vorbe grele și tăioase ce au făcut deliciul unora dintre concurenți. Discutia a denaturant pe tonalități nepotrivite, iar Marinescu a fost luat la rost de Mariana, tânără căreia Cristian i-a adus acuzații grave.Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Bianca Comănici, mai fericită ca niciodată! Cu cine a fost surprinsă bruneta de la „Puterea Dragostei” în miez de noapte?

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies