Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” are o nouă iubită?! De cine s-a îndrăgostit cel mai iubit bărbat din casa iubirii?

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați concurenți, asta și datorită calităților sale fizice. După despărțirea de Andreea, concurentă care a ales să se descalifice, tânărul flirtează cu o tânără la fel de frumoasă ca fosta sa iubită.

Deși cu mai puțin de o săptămâna în urmă a pus punct relației cu Andreea, Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” nu pierde vremea și s-a reorientat deja către o tânără superbă, care se pare că l-a și cucerit deja. Chipesul concurent de la „Puterea Dragostei”, în vârstă de doar 23 de ani, este extrem de atras de nimeni alta decât Aya, colegă de platou în același show matrimonial.

Absolvent al Universității de Educație Fizică și Sport, Cristian Marinescu a intrat repede în vizorul celorlalte concurente, date fiind calitățile fizice pe care le posedă.

Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei
Cristian Marinescu in casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru a contribui la formarea unor noi cupluri în casa iubirii, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii „Puterea Dragostei”, le-a lansat concurenților o provocare. Și, dat fiind faptul că adevărul se spune sub formă de glumă, tinerii au scris cu ajutorul unor tablete numele persoanelor de care sunt atrași și, deopotrivă, cu care cred că ar putea construi un viitor.

Cristian Marinescu de la „Puterea Dragostei” este îndrăgostit de Aya?!

În platou, Cristian Marinescu și Aya au început să comenteze și să își facă ochi dulci unul, altuia, adresându-și totodată complimente și încurajări.

Pentru că o caracteristică a lui este faptul că niciodată nu spune lucrurile pe nume și folosește un mod voalat, Marinescu face câteva remarci: “Da, sunt tot un zâmbet! Ești o femeie frumoasă, dar nu pot să trec… de treaba asta… de ambalaj! Că nu am ce să văd Aya!”

Flirt intre Cristian Marinescu si Aya
Flirt intre Cristian Marinescu si Aya[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: ”Îmi pare foarte rău” Cum a reacționat fosta iubită a lui Andre Bîrleanu, după ce modelul a fost acuzat că și-a răpit, bătut și abuzat actuala parteneră în centrul Capitalei- radioimpuls.ro

Aya: “Păi nici măcar nu ai încercat!”

Marinescu: “Am încercat să observ anumite chestii aici!”

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei", adevărul halucinant despre scandalul dintre Andra Volos și Ella!

În timp ce colegii lor de platou abordaseră alte teme, când nimeni nu era atent, cel mai probabil, Aya i-a trimis pupici dulci lui Cristian Marinescu.

Fața plină de zâmbet a spus totul și a fost, cu siguranță, definiția faptului că lui Cristian de la „Puterea Dragostei” i s-au cam aprins călcâiele după colega sa!

Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu
Aya ii trimite pupici lui Cristian Marinescu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Acesta a strigat: “Să ne pună o melodie?!”. Nici nu au așteptat mult că în toată casă răsună cântecul de generic al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Se dau 1.500 de lei de persoană! Banii intră direct pe card. Cine sunt beneficiarii- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Interesant pentru cei din jur a fost faptul că lui Jitaru nu prea i-a plăcut ce a văzut și a trebuit să facă față răutăților colegilor de platou.

Citeste si: Roberto a părăsit casa "Puterea Dragostei", în lacrimi! Cristian Comănici a revenit zâmbind!

In tot acest timp am remarcat o tensiune în cuplul format din Alexandru și Andrada. Irascibili amândoi, concurenții de la „Puterea Dragostei” și-au aruncat vorbe grele și tăioase ce au făcut deliciul unora dintre concurenți. Discutia a denaturant pe tonalități nepotrivite, iar Marinescu a fost luat la rost de Mariana, tânără căreia Cristian i-a adus acuzații grave.Citește și:

Nelson Mondialu face dezvăluiri! De ce l-a părăsit Florentina pe Livian?!

Împăcare de zile mari la „Puterea Dragostei”?! Cum s-a dat de gol Jador că încă se gândește la fosta iubită?

ego.ro Ce se dă de pomană de Acoperământul Maicii Domnului. Alimentele care se împart

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro ”A venit cu o piedică de mort acasă” Noi detalii șocante ies la iveală despre mariajul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies