Andreea de la ,,Casa Iubirii”, cu moralul la pământ, după ce Emanuel a descoperit anumite imagini cu ea pe rețelele de socializare


Andreea de la ,,Casa Iubirii” a izbucnit în lacrimi, după ce Emanuel i-a reproșat că mai multe imagini deocheate cu ea au apărut pe rețelele de socializare. Concurentul a precizat faptul că ce l-a deranjat cel mai mult a fost că nu i s-a spus adevărul, încă din momentul în care a format o relație cu Andreea.


In articol:

Zilele trecut au ieșit la iveală detalii uluitoare despre Andreea, iar Emanuel, partenerul său a fost de-a dreptul dezamăgit, atunci când a aflat.

Citeste si: „Mai vrei un bebe?” Ce a răspuns Simina Loica, după ce a fost întrebată dacă s-ar mai vedea mama

Andreea de la, ,Casa iubirii”, în lacrimi

Concurenta are un cont, unde postează poze nu tocmai decente cu ea, iar Emanuel a aflat de aceste detalii, deoarece și-ar fi dorit să o cunoască mai bine pe Andreea, dar în aceste momente se simte trădat și mințit.

El și-ar fi dorit să știe aceste lucruri de la început și să nu existe minciuni între cei doi.

Citeste si: ,,Aceste persoane se numesc zero pentru mine”. Ce reacție a avut Ella Tina, după ce s-a întâlnit cu fostul partener, care a înșelat-o

Ce îi reproșează Emanuel concurentei

Concurentul nu se simte deloc bine, iar această veste l-a dat peste cap.

Andreea a recunoscut faptul că a postat anumite poze, nu tocmai decente, pe un site destul de controversat în zilele actuale.

Ea a susținut faptul că imaginile nu sunt atât de indecente pe cât și-au imaginat concurenții, ba chiar, a adus câteva și în cadrul emisiunii.

Emanuel  a intrat în posesia anumitor videoclipuri în care Andreea era in ipostaze destul de nepotrivite, iar acest lucru l-a tulburat.

Andreea a spus despre imagini că au fost puse în arhivă, nu au fost pentru toată lumea.

, ,Au fost puse în arhiva, nu au fost pentru toata lumea!", a spus concurenta.

Bianca și Andreea

Bianca și Andreea

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum se simt ceilalți băieți din casă

Restul băieților din casă sunt destul de revoltați, deoarece Andreea nu a fost sinceră de la început. Ei au acuzat-o că și-ar fi șters fotografiile, după ce a intrat în competiție.

Emanuel a precizat că l-a deranjat cel mai mult faptul că a fost mințit și nu a fost informat încă de la începutul relației cu Andreea.

Concurenta a fost foarte afectată de reacția lui Emanuel și nu s-a mai putut abține. Ea a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul emisiunii pentru a se liniști.

Bianca a mers după ea și a încercat să o consoleze, iar Andreea i-a mărturisit că nu înțelege de unde au apărut acele fotografii, deoarece nici măcar ea nu le mai avea.

Emanuel a declarat faptul că nu vrea să îi aducă nicio jignire Andreei, dar l-a mințit, iar concurentul a rămas profund dezamăgit.

„Andreea, eu nu vreau să ți se aducă jigniri, să ți se vorbească urat(...) Ea m-a mințit și pe mine! Ea mi-a zis că e unică chestie pe care a făcut-o! Niciodată nu s-a afișat mai departe de ce a zis ea! ”, a spus Emanuel.

Băieții din competiția ,,Casa Iubirii”

Băieții din competiția ,,Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: „Este viața mea pusă în pericol”. Berna de la Puterea dragostei, amenințată de fostul iubit, Philip Albu


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Feli. „Mi-am zis: indiferent că ne e scris să fim împreună sau nu, bărbatul ăsta o să fie tatăl copilului meu„

Mesaje de la mulți ani: Fă aniversarea cuiva mai frumoasă cu un mesaj sincer!

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

„Facem urmatorul pas” Cristian Jitaru și Mona Stoian se pregătesc de cununia civilă

„E un echilibru total în absolut orice trăim”. Ce au decis Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un an de la căsătorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Este bine sau nu să îi cunoști amanta? „Pentru un bărbat este o sancțiune”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri